Nieuws

ANTRAPPERTJE SEPTEMBER-OKTOBERwoensdag 16-09-15 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van oktober is op maandag 5 oktober. Het bestuur begint om 20.00 uur en de inloop voor de leden is om 21.00 uur.

DINSDAGAVONDRITTEN

Vertrek altijd om 19.00 uur bij het clubcafe De Wiekslag. Heb je kennissen die wel eens mee willen dan kan dit vrijblijvend. De ritten op de dinsdag gaan door tot het weer wintertijd wordt. De koffiestop wordt vanaf nu geschrapt omdat er anders te weinig tijd overblijft om te rijden bij daglicht.

CROSSTRAINING MARC DE REUVER

Op maandag 28 september is er weer een crosstraining gepland op de crossbaan te Emmen. Dit is de uitgestelde training van 14 september. Hiervoor is nederlands kampioen 2014 en zandspecialist Marc de Reuver aangetrokken. Hij gaat de training samen met Karl Timmerman (Hofstede Racing) verzorgen. De kosten voor deze geheel verzorgde dag zal 25 euro zijn en dit is inclusief lunch en drankjes. Opgave voor de training voor 21 september via motorclub@.antrappers.nl of middels social media bij Martin Vos. Vertrek is om 8 uur bij de Raket, of om 9 uur aan de Pottendiek wezen. Zie ook www.dereuvermx.nl.

OTR-RITTEN

Op zondag 13 september (6 september afgelast) staat de eerste OTR-rit van het seizoen weer op het progamma. Dit is in Steenwijk gevolgd door de rit van Havelte op 4 oktober. Twee keer in het dikke zand van het militair oefenterrein, dus trainen!!!! Zie voor info/kalender ook www.enduro.nl

WK MOTORCROSS

Op zondag 30 augustus werd er op het TT circuit een ronde in kader van de WK cross verreden. De Antrappers gingen met ruim 50 personen met de touringcar van Ten Heuvel Tours richting Assen, waar het lekker druk was en mooie races werden verreden op een verassende baan. Als er nog iemand een jas kwijt is dan ligt die bij TTH op je te wachten (3 stuks)

35-JARIG JUBILEUM

Op zaterdag 19 september zal de motorclub De Antrappers aandacht besteden aan het 35-jarig jubileum van de club. Onder het motto van Motors,Markt, Muziek en Meer zal er vanaf 14.00 uur, in het centrum van De Wijk van alles te doen zijn. Zo kan er op allerlei motoren en andere voertuigen (achterop) meegereden worden. Er kan een wheely worden gemaakt op een wheely simulator. Er is een outletmarkt van de Wieker ondernemers aangevuld met andere kraampjes. Ook proberen we voor de molen een koffer(bak) verkoop te realiseren voor jong en oud, zodat iedereen een keer zijn rommel kan opruimen. De de dag wordt muzikaal afgerond door de Malletband met de rockband Big John en de Normaal coverband Gin Gedonder. Om 17.00 uur is er een Happy Hour (2 halen, 1 betalen) Zie het maar als een traktatie van de club. Ook kan er een hapje gegeten worden bij de Kraam van van Braam. Omstreeks 21.00 uur zal er een einde aan de Antrappersdag komen en kan men in de lokale horeca nog even nababbelen

HERFSTRIT

Op zaterdag 26 september is er de laatste weekendtoerit. Deze Herfstrit wordt voorgereden door Wim de Boer en we hopen op lekker herfstweer. Vertrek om 10.00 uur de De Wiekslag en voor een bakkie/peukie een half uurtje eerder aanwezig zijn.

AGENDA

Maandag 14 september;Crosstraining Emmen
Zaterdag 19 september;Muziekfeestje
Zaterdag 26 september; Herfstrit
Crosstraining AFGELASTvrijdag 11-09-15 02:00
De crosstraining van maandag 14 september is afgelast. Dit vanwege een noodlottig crossongeval op de Pottendijk te Emmen waarbij de 28 jarige Eric Zantingh uit Zuidwolde om het leven kwam. Eric is bij veel van de crossers die aan onze crosstraining meedoen bekend en daarom vinden wij het gepast om deze training af te gelasten. Dit ook uit medeleven voor de nabestaanden, familie en vrienden. Wij wensen hen namens de Antrappers veel sterkte.

De training zal indien mogelijk worden verplaatst naar een nader te bepalen datum.
ANTRAPPERTJE JULI-AUGUSTUSmaandag 13-07-15 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van augustus is op maandag 3 augustus. Het bestuur begint om 20.00 uur en de inloop voor de leden is om 21.00 uur.

CROSSTRAINING MARK DE REUVER

Op maandag 14 september is er weer een crosstraining gepland op de crossbaan te Emmen. Hiervoor is nederlands kampioen 2014 en zandspecialist Mark de Reuver aangetrokken. Hij gaat de training samen met Karl Timmerman (Hofstede Racing) verzorgen. De kosten voor deze geheel verzorgde dag zal 25 euro zijn en dit is inclusief lunch en drankjes. Opgave voor de training voor 1 september via motorclub@.antrappers.nl Zie ook www.dereuvermx.nl.

OTR-RITTEN

Op zondag 6 september staat de eerste OTR-rit van het seizoen weer op het progamma. Dit is in Steenwijk gevolgd door de rit van Havelte op 4 oktober. Twee keer in het dikke zand van het militair oefenterrein, dus trainen!!!! Zie voor info/kalender ook www.enduro.nl

LANGSTE TOERRIT

De volgende toerrit is op zondag 23 augustus richting de Hollandse Waterlinie. Dit is een tocht van 350 km en daarmee de langste toerrit van het seizoen. Vertrek is dus iets eerder en wel om 09.30 uur bij Cafe De Wiekslag. Cafeďne en nicotine gebruikers zijn vanaf 09.00 uur welkom.

WK MOTORCROSS

Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus wordt er op het TT circuit een ronde in kader van de WK cross verreden. Zaterdag de training en op zondag de wedstrijd. Wij gaan de Antrappers de kaartje met 10 euro korting aanbieden. De kosten van touringcar van Ten Heuvel Tours neemt de club ook voor zijn rekening Opgave voor belangstellenden via motorclub@antrappers.nl of middels social media bij Martin Vos. Zie ook www.mxgp-assen.com

WIEKERFEEST

Ook dit jaar zullen we weer actief zijn op het Wiekerfeest. We doen in ieder geval mee met de optocht op zaterdag en de rest is even afhankelijk van de animo. Maar de pleebeksjoo en sexkamp zijn natuurlijk leuk om aan mee te doen. Zin om mee te doen? Meld je aan via motorclub@antrappers.nl

35-JARIG JUBILEUM

Op zaterdag 19 september zal de motorclub De Antrappers aandacht besteden aan het 35-jarig jubileum van de club. In het centrum van De Wijk zullen ’s middags wat activiteiten zijn en dat wordt in de avond afgesloten met een leuke coverband.

GESLAAGDE TRAIL-CLINIC

De trail-clinic van zondag 12 juli was een zeer geslaagd evenement. Iedereen was nadien zo enthousiast dat men er over nadenkt om dit een jaarlijks terugkerend evenement wil laten worden. Misschien een tweedaagse in Bilstein gecombineerd met OTR-rijden in de Ardennen??
TT en ZO!maandag 22-06-15 02:00
TT-KAARTJES MET KORTING!

Via de site van HEMA kan je bij Tickets je E-tickets voor de TT bestellen voor 29,50.
Dat is beter dan de 43 euri die je aan de baan betaalt. Ga dus snel naar Hema.nl

JORGE LORENZO 23 JUNI BIJ GEBBEN MOTOREN

Yamaha en HJC coureur Jorge Lorenzo is 23 juni van 18:00 tot 19:00 uur bij Gebben Motoren voor een exclusieve Meet and Greet.Diederick de Vries, presentator van de TT Assen en Eurosport, gaat een dubbel interview doen met Jorge Lorenzo en zijn teammanager Wilco Zeelenberg. Daarnaast zorgt HJC er voor dat alle kopers van een HJC helm, in de TT week, die week TAX-Free kunnen kopen en ook geld dat voor alle Yamaha teamkleding die op voorraad is van o.a. Jorge Lorenzo en wat is er nu mooier om je nieuwe aankoop te laten voorzien van de handtekening van Jorge Lorenzo!. Iedereen is welkom, wees op tijd want vol = vol.
PS:Wij zijn als club benaderd om even te helpen bij het parkeren ivm de verwachte drukte en hebben dit toegezegd. Mocht je nog tijd over hebben kom dan om 17.00 uur naar Gebben in de koffiehoek. Voor een natje en droogje wordt gezorgd. Ben je beschikbaar bel of sms dan even met Arend op 06-55820892.

LANGSTE DAG AVOND TOERRIT

Dinsdag 23 juni is er weer de Langste Dinsdag Avond Rit. Vertrek om 19.00 uur. Waar de rit naar toe gaat is een verrassing, maar we proberen zeker zo lang mogelijk te genieten van de zon. Misschien een idee om voor de rit even bij Gebben langs te gaan ivm met het bezoek van Lorenzo. (Ook kan er natuurlijk altijd nog even helpen met parkeren!!)

DUOFIETSERS GEVRAAGD

Dit is een herhaalde oproep voor duofietsers die met een bewoner van Dunninghe een ritje willen maken op de elektrische duofiets. Woensdagmiddag om 15.00 uur zal de eerste rit plaatsvinden. Dit is een vaste dag en tijd en bij beschikbaarheid kan er ook worden uitgeweken naar 19.00 uur. Er zijn al redelijk wat fietsers beschikbaar, maar er kunnen er zeker nog meer bij.
ZONNDAG 2015vrijdag 19-06-15 02:00
Op donderdag 18 juni was de tweede Zonnedag De Wijk. Dit in navolging van de Zonnedag in IJhorst, waar het al jaren een groot succes is. In De Wijk is bij de Nieuwjaarsduik van de Motorclub De Antrappers weer een leuk bedrag bijeen gedoken om de Zonnedag voor de ouderen in verzorgingscentrum Dunninghe te kunnen organiseren. Deze dag wordt door de club in samenwerking met Dunninghe, Taxi Ten Heuvel, Café De Wiekslag en Bakkerij Nijstad georganiseerd. De mensen van Dunninghe komen over het algemeen niet veel verder meer dan het dorp De Wijk en dat is met de komst van de Zonnedag anders geworden. De dag werd begonnen met een kop koffie en een Drentsch Turfje van bakker Erwin, waarna met met personenauto’s van de vrijwilligers op pad ging. Na vorig jaar een busreis naar de Veluwe te hebben gemaakt, was het dit jaar een boottocht met een grote overdekte platbodem dwars door Giethoorn, met een picknick op het eilandje op het Bovenwiede. Daarna reisde men weer af naar De Wijk, waar de dag met een borrel en gezamenlijk pannekoeken- diner met een ijsje bij Café De Wiekslag werd afgesloten. Dit werd mede gesponsord door de opbrengst van de kerstnarktverloting. In totaal was, inclusief vrijwilligers met ebijna 60 mensen op pad. En... het is weer een Zonnige dag geworden, die volgend jaar zeker navolging zal krijgen.

Foto's van de Zonnedag op navolgende link; https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=112122967843983344520&target=ALBUM&id=6162025419859077217&authkey=Gv1sRgCOCClKHvq4mIBQ&feat=email (dubbelklikken of kopieeren en plakken)
ANTRAPPERTJE JUNI-JULIvrijdag 12-06-15 02:00
CROSSTRAINING MARK DE REUVER

Op maandag 14 september is er weer een crosstraining gepland op de crossbaan te Emmen. Hiervoor is nederlands kampioen 2014 en zandspecialist Mark de Reuver voor aangetrokken. Hij gaat de training samen met Karl Timmerman (Hofstede Racing) verzorgen. Zie ook www.dereuvermx.nl.

DUOFIETSERS GEVRAAGD

In een van de bijlagen een herhaalde oproep voor duofietsers Dunninghe.

TRAIL-CLINIC

Op zondag 12 juli is er de mogelijkheid om een trail-clinic te volgen in Enschede bij Bjorn Bavelt. Hij heeft daar een trailparcours op het terrein van de THU Twente. Men maakt gebruik van echte trail motoren en er is eventueel kleding/helmen beschikbaar, maar die kan je ook zelf meenemen. Kosten staan in de bijlage en voor de clinic zal de club mogelijk nog een bijdrage doen, zodat die op ongeveer 50 euro uitkomt. Opgave voor 1 juli via motorclub@antrappers.nl Zie ook www.zelftrailrijden.nl

AVONDVIERDAAGSE

De Antrappers hebben een van de avonden van de wandelvierdaagse gesponsord ivm hun 5 jarig jubileum. Als tegenprestatie moest de organisatie dan meedoen aan de Nieuwjaarsduik. Waarschijnlijk hebben zij dit niet goed begrepen en doken al op 1 juni. Hopelijk zullen zij dit 1 januari herhalen.

CH DE WIJK

Tijdens het Concours Hippique in De Wijk werd er weer een avond “Mennen met Sterren” georganiseerd. Net als vorig jaar behaalden De Antrappers weer de eerste prijs. Jan Boverhof was deze avond de handige bliksem. Een forse geldprijs en de eer viel hem ten deel. Proficiat!!! www.chdewijk.nl

TOERRIT 21 en 23 JUNI

De toerkalender van het seizoen 2015 staat weer op de site. De volgende toerrit is op zondag 21 juni richting de Utrechtse Heuvelrug Vertrek om 10.00 uur bij Cafe De Wiekslag. Cafeďne en nicotine gebruikers zijn vanaf 09.30 uur welkom. Dinsdag 23 juni is er weer de Langste Dinsdag Avond Rit. Vertrek om 19.00 uur. In juli is er geen geplande weekendtoerrit.
ANTRAPPERTJE MEI-JUNIdinsdag 05-05-15 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van juni is op maandag 1 juni. Het bestuur begint om 20.00 uur en de inloop voor de leden is om 21.00 uur.

FEESTAVOND

De jaarlijkse feestavond van 2015 zal plaatsvinden op woensdag 13 mei (Dag voor Hemelvaart) De inloop zal vanaf 20.30 uur zijn en er wordt muziek uit de eighties en nineties gedraaid. Leden en alle medewerkenden van de OTR-rit zijn welkom. Wij hanteren wederom het crisistarief. GRAAATIS………… dus!!!!!!

AFWERKEN OTR-RIT 2015

Na een maandag na de rit met een goede opkomst en enkele zaterdagen, waarbij de opkomst van noeste werkers steeds minder werd, is het herstel en de afwerking van de OTR-rit eindelijk achter de rug.. Bij deze willen wij alle vrijwilligers, die op wat voor wijze dan meegewerkt hebben aan de OTR-rit 2015 hartelijk bedanken voor hun inzet en uitnodigen voor de feestavond op woensdag 13 mei a.s.

TOERKALENDER 2015

De toerkalender van het seizoen 2015 staat weer op de site. We zullen weer vele dinsdagavondritten gaan rijden en aan aantal leuke toerritten in het weekend. De eerste toerrit is zaterdag 9 mei richting het friese Franeker. Vertrek om 10.00 uur bij Cafe De Wiekslag. Cafeďne en nicotine gebruikers zijn vanaf 09.30 uur welkom. Op zondag 10 mei gaan een aantal dames deze route rijden, waarbij de vetrektijd hetzelfde is. Dus als er nog ladies zijn??

DVD 35 JAAR ANTRAPPERS

Voor de liefhebbers is de DVD die tijdens het 35-jarig jubileum werd vertoond te koop bij Aaldert Kuiper.

WK MOTORCROSS

Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus wordt er op het TT circuit een ronde in kader van de WK cross verreden. Bij genoeg deelname om dit te bezoeken, wordt er via de MC vervoer geregeld. Opgave voor belangstellenden bij Martin Vos. (woody,vos@ziggo.nl) Zie ook www.mxgp-assen.com

WIJNFEESTEN

Het is al vaker geopperd om weer een keer naar de wijnfeesten te gaan, maar nu is er serieuze belangstelling om het laatste weekend september of het eerste weekend van oktober naar Duitsland af te reizen. Belangstelling??
Dan graag even een mail naar motorclub@antrappers.nl

ZONNEDAG

De Zonnedag zal plaatsvinden op donderdag 18 juni. We gaan ervan uit dat de vrijwilligers van vorig jaar weer aanwezig zijn. Heb je interesse om ook te helpen, mail dat dan even naar motorclub@antrappers.nl

DINSDAGAVONDRITTEN

De dinsdagavondritten zijn weer gestart. Vertrek om 19.00 uur bij clubcafe De Wiekslag
MAANDVERGADERING VERPLAATSTmaandag 06-04-15 02:00


Na overleg is de maandvergadering van maandag 13 april verplaatst naar donderdag 9 april. Om 20.00 uur bestuursvergadering en om 21 uur inloop leden bij clubcafe De Wiekslag. Hierin komen de evaluatie otr-rit en bestuursperikelen aan de orde.
ANTRAPPERTJE APRIL/MEIdinsdag 24-03-15 01:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van april is op maandag 13 april. Een weekje later ivm. het paasweekend. Het bestuur begint om 20.00 uur en de inloop voor de leden is om 21.00 uur. De vergadering zal grotendeels in het teken staan van de OTR-rit van 15 maart en de activiteiten in het jubileumjaar.

OTR 2015

De OTR-rit 2015 is weer achter de rug en was wederom een groot succes. Met eigen rijders bijna 1300 motoren. Een nieuw record. Met dank aan alle vrijwilligers die op welke wijze dan ook hun inzet hebben getoond is dit mogelijk geweest. De route was weer goed uitgezet zodat het aantal ongevalletjes beperkt bleef. Nog geen 10 personen moesten een beroep doen op het medisch team, waarvan er 1 met een gebroken vinger en 1 met een gebroken scheenbeen overbleef. Dit voor zover bij ons bekend is geworden. In het geruchtencircuit circuleert nog een vingerbreuk en een gebroken rib, wat we nog gaan uitzoeken. Het medisch team alsmede de organisatie was daarnaast ook nog eens zeer te spreken over de correcte wijze van optreden bij enkele gecompliceerde ongevalletjes. Op de site staat de uitslag van de verloting onder de deelnemers van de OTR-rit. Winnaars worden deze maand nog geďnformeerd.

AFWERKEN OTR-RIT

Zaterdag 28 maart willen wij eigenlijk het herstel van de rit afwerken en zijn daarvoor op zoek naar de nodige vrijwilligers. Wij gaan met 2 kranen (met 2 volgers met hark/schop) op pad en nog een aantal koppels die de bospaden met hark en schop kunnen fatsoeneren. Morgendeel vertrek om 09.00 uur en middagdeel om 13.00 uur bij het clubcafe. We hopen op een goede opkomst en vergeet het gereedschap niet.!! Dus als je dat in zou kunnen passen????

BEDANKJE

Vanwege klachten van diverse kanten was het niet meer mogelijk en toegestaan om voor, tijdens en na de OTR-rit op het parcours te rijden.
Wij hebben dan ook geen clubleden met crossers op het parcours gezien en willen deze leden bedanken voor de medewerking en hun begrip in deze kwestie.

35 JAAR ANTRAPPERS/JUBILEUMFEESTJE

2015 is weer een jubileumjaar voor de club en daarom vieren we dit op zaterdag 18 april vanaf 17.00 uur bij De Raket op Rogat. Hier zullen oa.leden, sponsoren en landeigenaren van de OTR-rit welkom zijn. Dus zet deze datum alvast in je agenda. Wij zijn op 1 januari natuurlijk weer fris begonnen en de bedoeling is dat we gedurende het jaar, naast de gebruikelijke activiteiten, die we gaan opwaarderen, wij ook weer extra activiteiten zullen organiseren in het kader van dit jubileum. Dus houdt de site en media in de gaten!!

RIJVAARDIGHEIDSTRAINING

De RVT zal op zaterdag 11 april plaatsvinden. Deze vindt in eigen beheer plaats onder leiding van 2 externe trainers. De training zal de gehele dag duren waarbij we om 09.00 uur verzamelen bij Gebben Motoren in de koffiecorner en bij De Raket gezamenlijk gaan lunchen. Deelname voor leden is gratis muv. de lunch. Opgave voor 1 april via motorclub@antrappers.nl

DINSDAGAVONDRITTEN

De dinsdagavondritten starten op dinsdag 31 maart, vertrek om 19.00 uur bij clubcafe De Wiekslag. De Zomertijd is dan weer ingegaan en het is dan bij helder weer tot bijna 21.00 uur licht.

MONSTERS OF ROCK

Zaterdag 28 maart is er in de schuur van De Gorter op de Bloemberg weer Monsters of Rock met diverse goede coverbands. www.oldtimmerrock.nl

AGENDA

Dinsdag 31 maart Start Dinsdagavondritten
Zaterdag 11 april Training voor wegmoteren.
Zaterdag 18 april Jubileumfeestje bij De Raket
Woensdag 13 mei Feestavond
Weekend 14 t/m 17 mei Hemelvaart-weekendtoer
ANTRAPPERTJE MAART-APRILzaterdag 14-02-15 01:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van april is op maandag 13 april. Een weekje later ivm. Het paasweekend. Het bestuur begint om 20.00 uur en de inloop voor de leden is om 21.00 uur. De vergadering zal grotendeels in het teken staan van de OTR-rit van 15 maart en de activiteiten in het jubileumjaar.

NIEUWJAARSDUIK/DUOFIETS

De opbrengst van de Nieuwjaarsduik is weer verdeeld. Dat waren dit jaar de stichting Zonnedag voor een uitje voor de bewoners van Dunninghe in De Wijk en voor het opknappen van de schooltuin van de Iekmulder in IJhorst. Beiden kregen 900 Euro uitgereikt. Voor de bewoners van Dunnighe doen De Antrappers nog iets extra. Op initiatief van de toercommissie van de club gaat gedurende de zomertijdperiode de duofiets weer door het prachtige Reestdal rijden. Deze werd door een tekort aan vrijwilligers nauwelijks meer gebruikt, wat de bewoners ten zeerste betreurden. Mocht je zin hebben om ook een keer op deze elektrische duofiets met een bewoner te willen rijden, geef je dan op via motorclub@antrappers.nl of bij Jan Mennink.

OTR-RITTEN

De OTR-ritten voor 2015 zijn weer vastgesteld. Op 8 maart is Ruinen aan de beurt om een OTR-rit te organiseren. De rit van de Antrappers is vastgesteld op zondag 15 maart 2015. Meer nieuws op OTR/CROSS of www.enduro.nl
OPBOUW/ OTR 2015

De OTR-rit vindt plaats op zondag 15 maart. Zoals de weersverwachting nu is lijkt het weer een wat drogere rit te worden, waar weer grote hoeveelheden rijders op af zullen komen. Dit verdient weer een serieuze en nauwgezette opbouw van het evenement, waar veel hulp nodig is. (Ook op de dag en nadien)
De data voor de werkzaamheden rond de OTR-rit staan weer op de site. We gaan ervan uit dat een ieder weer minimaal twee dagdelen meewerkt, zodat we vlot kunnen opbouwen en weer opruimen en herstellen kunnen. Niet allemaal op de laatste dag voor de rit, maar graag zien we ook wat meer helpers op de de andere zaterdagen voor en na de rit. Ook de donderdag en vrijdag voor de rit en de maandag erna is er veel werk. Dus al je dat in zou kunnen passen????


OPROEP !!!

Vanwege klachten van diverse kanten is het niet meer mogelijk en toegestaan
om voor, tijdens en na de OTR-rit op het parcours te rijden. Bij constatering hiervan zal dit gevolgen hebben voor de vergunning en zijn wij als bestuur genoodzaakt om stappen te ondernemen tegen eventuele overtreders van de gemaakte afspraken. Dus geen crossers in de baan en alleen voorrijden en rijden op de dag door aangewezen OTR-rijders van de club.

RIJVAARDIGHEIDSTRAINING

De RVT zal op zaterdag 11 april plaatsvinden. Deze vindt in eigen beheer plaats onder leiding van 2 externe trainers. De training zal de gehele dag duren waarbij we om 09.00 uur verzamelen bij Gebben Motoren in de koffiecorner en bij De Raket gezamenlijk gaan lunchen. Deelname voor leden is gratis muv. de lunch. Opgave voor 1 april via motorclub@antrappers.nl

35 JAAR ANTRAPPERS/JUBILEUMFEESTJE

2015 is weer een jubileumjaar voor de club en daarom vieren we dit op zaterdag 18 april vanaf 17.00 uur bij De Raket op Rogat. Hier zullen oa.leden, sponsoren en landeigenaren van de OTR-rit welkom zijn. Dus zet deze datum alvast in je agenda. Wij zijn op 1 januari natuurlijk weer fris begonnen en de bedoeling is dat we gedurende het jaar, naast de gebruikelijke activiteiten, die we gaan opwaarderen, wij ook weer extra activiteiten zullen organiseren in het kader van dit jubileum. Dus houdt de site en media in de gaten!!


JAARVERGADERING 2015

De Jaarvergadering van 2015 was op vrijdag 6 februari 2015. De Notulen hiervan staan alweer op de site. Na afloop was er de mogelijkheid om te schieten, sjoelen en darten om leuke clubartikelen. Hieraan werd enthousiast meegedaan, zodat dit zeker een vervolg krijgt.

TOERKALENDER 2015

De toerkalender van het seizoen 2015 staat weer op de site. We zullen weer vele dinsdagavondritten gaan rijden en aan aantal leuke toerritten in het weekend. Dinsdag 31 is de 1e dinsdagavondrit

AGENDA

Zondag 15 maart OTR-rit MC De Antrappers
Zaterdag 11 april Training voor wegmoteren.
Zaterdag 18 april Jubileumfeestje bij De Raket
Zondag 10 Mei Classic Grasbaanrace
Woensdag 13 mei Feestavond
Weekend 14 t/m 17 mei Hemelvaart-weekendtoer

Page 1/13
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] ... [13]