Nieuws

ANTRAPPERTJE NOVEMBER/DECEMBERdinsdag 11-11-14 01:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van december is op maandag 1 december. Inloop voor de clubleden om 21.00 uur.

KAMPIOENSFEEST 2014

2014 Is een bijzonder goed race-jaar voor het Pata Honda Ten Kate World Superbike team.
Pole positions, podiumplaatsen, overwinningen en natuurlijk, als kers op de taart, het wereld kampioenschap binnen gehaald door Michael van der Mark in het World Supersport Championship. En dat verdient een feestje!
Zaterdag 15 november van 20 tot 1 uur wordt er een "World Championship Party" gehouden en jij bent van harte welkom.
De entree is gratis, maar je moet wel reserveren op www.tenkatemotoren.nl

OTR-RITTEN

De OTR-ritten zijn weer volop aan de gang. Voor de actuele kalender kijk je op www.enduro.nl. Er zijn nog 3 ritten, te weten Balkbrug,Hengelo en Staphorst. De rit van de Antrappers is voorlopig vastgesteld op zondag 15 maart 2015.

BESTUURSUITJE

We hebben op de laatste maandvergadering besloten om vrijdag 28 november 2014 met de bestuurs- en commissieleden (althans de mensen die hier veel in/voor betekenen) een gezellige avond te arrangeren.
We verzamelen om 18.00 uur bij het clubcafe De Wiekslag, waarna we tegen 19.00 uur naar Meppel gaan om ergens een hapje te gaan eten.
Als de borden gesneuveld zijn vluchten we nog even de binnenstad in en blijven daar zolang het gezellig is.


MCA-SHOP

Op de site is een nieuwe rubriek te vinden onder het kopje SHOP. Hierin staan allerlei artikelen van de MC die door de leden voordelig zijn aan te schaffen. Nieuw zijn de Hoodies en de Caps. Ook staan hier verschillende huur artikelen bij. Dit geldt ook alleen voor leden. Nieuw zijn de 3x3 Pop-up tenten compleet met zijwanden.

BARCOMPETITIE

Op vrijdag 19 december is Motorclub de Antrappers aan de beurt om de barcompetitie in Cafe De Wiekslag te draaien. Zet deze datum met als aanvangstijd 21.00 uur al vast in je agenda. We verwachten een mega opkomst waar zeker 75% van de Antrappers aanwezig zal zijn. Het thema is: “Ut vaute Kersveesd” We hebben een Top-DJ en vele verrassende acts.

KERSTMARKT

Op zondag 14 december is er toch weer een kerstmarkt rond de Wieker Meule. Altijd leuk om even te bezoeken Vanaf 18.00 uur is er live-muziek in Clubcafe De Wiekslag mmv Gin Gedonder. Zie ook www.normaalcoverband.nl

NIEUWJAARSDUIK

De Unox Nieuwjaarsduik is weer aanstaande. Op 1 januari om 14.00 uur gaan we weer duiken voor doelen. Dus activeer al je vrienden om een keer lekker mee te duiken. Ook een goed moment om te stoppen met roken!!!

JAARVERGADERING 2015

De Jaarvergadering van 2015 is voorlopig vastgesteld op vrijdag 6 februari 2015. De aanvang is om 20.00 uur in het clubcafe De Wiekslag. De reguliere clubvergadering op maandag 2 februari vervalt.
Even wat anders??!!donderdag 30-10-14 01:00
Lezing Bij MC 80

Op vrijdag 31 oktober organiseert Mc 80 een avond waar Jos Lakerveld heteen ander zal vertellen over zijn werk bij de Koninklijke Marechaussee en vro opleidingen Ook leden van MC De Antrappers zijn van harte welkom op deze avond. De koffie staat klaar en de entree is gratis!!!! Zie ook www.mc80.nl
Lokatie is cafe Brinkzicht (Hees) aan de Brink in Ruinen aanvang 20.00 uur

Kampioensschapsfeest 2014

2014 Is een bijzonder goed race-jaar voor het Pata Honda Ten Kate World Superbike team.
Pole positions, podiumplaatsen, overwinningen en natuurlijk, als kers op de taart, het wereld kampioenschap binnen gehaald door Michael van der Mark in het World Supersport Championship. En dat verdient een feestje!
Zaterdag 15 november van 20 tot 1 uur wordt er een "World Championship Party" gehouden en jij bent van harte welkom.
De entree is gratis, maar je moet wel reserveren op www.tenkatemotoren.nl
KLACHTEN ILLEGAAL CROSSENdonderdag 16-10-14 02:00
Crossers, OTR- en Quad-rijders.

We krijgen weer veel klachten over het illegaal gebruik van mais/bouwland en bospercelen alsmede schouwpaden rondom De Wijk. Het is dus verboden om deze gronden zonder toestemming van de eigenaar te berijden. Doe dit ook niet want je richt onbedoeld een hoop schade aan. (Vaak ingezaaid met groenbemester of graszaad)
Ook zijn het vaak stukken grond die de Antrappers ter beschikking krijgen van de eigenaren om de OTR-rit uit te zetten. Hierdoor kan dat op termijn wel eens problemen gaan geven zodat de OTR-rit ook in de knel komt en dat willen wij zeker niet.

Dus niet rijden, tenzij uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar. En ook niet snel even een aangrenzend stuk land meenemen.

Dit is bedoeld voor een ieder die onverhard aan het rijden is. Dus crossers, OTR-rijders en Quad-rijders. (leden en niet-leden)
Tevens gaan we ervan uit dat de ouders de minderjarigen hier ook even op aanspreken. Alleen kan je weinig, maar samen alles!!!

En wil je helemaal legaal crossen, ga dan naar een van de crossbanen in de regio of doe lekker mee aan een van de OTR-ritten in den lande.

Antrappertje oktober-novemberdinsdag 07-10-14 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van november is op maandag 3 november. Inloop voor de clubleden om 21.00 uur. In december is het op de 1e van die maand.

OTR te HANDEL

Op zondag 26 oktober is er weer een OTR-rit in Handel. Bij voldoende belangstelling (minimaal 15 personen) gaan we weer met de vragtwaggel om er een gezellig weekend van te maken. Vertrek is op zaterdag 25 oktober om 15.00 uur, nadat de motoren bij Westerhuis zijn ingeladen. De eigen bijdrage voor het weekend (natje.droogje etc.) zullen 25 euro zijn. Opgave via motorclub@antrappers.nl of bij Wim Huizing of Jan Schreur.

OTR-RITTEN

De OTR-ritten zijn weer volop aan de gang. Voor de actuele kalender kijk je op www.enduro.nl. De rit van de Antrappers is voorlopig vastgesteld op zondag 15 maart 2015.

TOERRITTEN

Het toerseizoen is bijna weer ten einde. Er wordt in ieder geval niets meer in clubverband georganiseerd. Dit geldt dus ook voor de dinsdagavond ritten. Op eigen initiatief kan men natuurlijk zolang doorrijden als men wil.

CROSSTRAINING

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 september werd een crosstraining gegeven op het HOOPE=PARK bij Bremen in Duitsland. Deze wordt verzorgd door Klaas Hofstede en Karl Timmerman. Ruim 20 Antrappers namen hieraan deel en hebben weer het nodige geleerd. Helaas 2 geblesseerden (Robin Paarhuis/beenbreukje en Klaas Muizelaar/sleutelbeen) die wij beterschap toewensen en hopelijk snel weer tegenkomen op de brommert.

WIEKER MEULE DAG

Op zaterdag 20 september werd er in het kader van het 250 jaar bestaan van de Wieker Meule een geslaagde feestdag georganiseerd.. De Antrappers heeft de natte catering verzorgd waarvan de opbrengst (leuk bedrag!) ten goede kwam van de Wieker Meule. Ook gaven de Antrappers nog een gift van 250 Euro aan de Wieker Meule. (Welk initiatief op ons verzoek werd gevolgd door de Oranjevereniging de Wijk met eenzelfde bedrag)

MCA-SHOP

Op de site is een nieuwe rubriek te vinden onder het kopje SHOP. Hierin staan allerlei artikelen van de MC die door de leden voordelig zijn aan te schaffen. Nieuw zijn de Hoodies en de Caps. Ook staan hier verschillende huur artikelen bij. Dit geldt ook alleen voor leden. Nieuw zijn de 3x3 Pop-up tenten compleet met zijwanden.

BARCOMPETITIE

Op vrijdag 7 november is er weer een barcompetitieavond bij Cafe De Wiekslag. Stichting De Wiek op Wiel’n is dan de organisator en zal een sportquiz organiseren. De Antrappers zijn ook gevraagd en hebben toegezegd om mee te doen. Als je ook veel verstand van sport heb geef je dan even op bij Jan Boverhof of Arjan Westerhuis of kom gewoon de 7e november. De Antrappers zelf verzorgen de barcompetitie in een weekend in december.(2e of 3e weekend) Dus hou het in de gaten.
ANTRAPPERTJE AUGUSTUS/SEPTEMBERdonderdag 24-07-14 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van september is op maandag 8 september. Inloop voor de clubleden om 21.00 uur. (Uitgesteld ivm Wiekerfeest)

WIEKERFEEST

Rondom het weekend van 30/31 augustus is er weer het Wiekerfeest. Bij voldoende belangstelling doen we als Antrappers weer mee met een versierde wagen en eventuele andere onderdelen van het feest. Arjan Westerhuis en Peter Roos zijn de trekkers in dit gebeuren.

LANGE TOERRIT

Op zondag 24 augustus is er een Lange Toerrit die naar de Eems-Dollard zal gaan. Vertrek om 10.00 uur bij Cafe De Wiekslag. Koffiedrinkers en rokers een half uurtje eerder aanwezig graag.

CROSSTRAINING

Bij voldoende deelname is er op vrijdag 19 en zaterdag 20 september een crosstraining gepland op het HOOPE=PARK bij Bremen in Duitsland. Deze wordt verzorgd door Klaas Hofstede en Carl Timmerman. De training gaat hier alleen bij voldoende deelname door en dan zullen de motoren per vrachtauto vervoerd worden “a la Handel” en kunnen de crossers in auto’s die kant op. Belangstelling? Geef je dan even zsm op via motorclub@antrappers.nl. ( In oktober zullen we ook weer op soortgelijke wijze naar Handel gaan!!)

WIEKER MEULE DAG

Op zaterdag 20 september is er in het kader van het 250 jaar bestaan van de Wieker Meule een dag rondom dit monument welke bol staat van (muzikale) activiteiten. De Antrappers heeft toegezegd de natte catering te gaan verzorgen waarvan de opbrengst ten goede komt van de Wieker Meule.

HERFSTRIT

Op zaterdag 27 september is er weer de laatste dagrit in clubverband. Deze wordt de laatste jaren voorgereden door Wim de Boer (Wimdramaha). Vertrek om 10.00 uur bij het clubcafe en voor de genieters een half uur eerder. Bij voldoende belangstelling sluiten we af met een BBQ.

TUIGEN MET STERREN

Bij dit evenement hebben we in navolging van de 2e prijs vorig jaar door Jan Boverhof nu de 1e prijs gehaald met onze grootste BOER binnen de club: Wim Huizing. Proficiat namens de club. Wim heeft ook aangegeven zich meer op het 1-PK gebeuren te willen toeleggen. Succes daarmee!!!

MCA-SHOP

Op de site is een nieuwe rubriek te vinden onder het kopje SHOP. Hierin staan allerlei artikelen van de MC die door de leden voordelig zijn aan te schaffen. Nieuw zijn de Hoodies en de Caps. Ook staan hier verschillende huur artikelen bij. Dit geldt ook alleen voor leden. Nieuw zijn de 3x3 Pop-up tenten compleet met zijwanden.

WEBSITE

Zoals je misschien opgemerkt hebt is de site zo hier en daar wat aangepast. Op de Homepage vindt je de Facebook en Twitter account van de MC. Hier staat ook de maandelijkse digitale nieuwsbrief, het Antrappertje. Op deze Nieuwsbrief kan je op de diverse logo’s klikken, waarna je wordt doorgelinkt.
ZONNEDAGzaterdag 07-06-14 02:00
Op donderdag 12 juni is de eerste Zonnedag De Wijk. Dit in navolging van de Zonnedag in IJhorst. In De Wijk is bij de Nieuwjaarsduik van de Motorclub De Antrappers een leuk bedrag bijeen gedoken om de Zonnedag voor de ouderen in verzorgingscentrum Dunninghe te kunnen organiseren. Deze dag wordt door de club in samenwerking met Dunninghe, Taxi Ten Heuvel, Café De Wiekslag en Bakkerij Nijstad georganiseerd. De mensen van Dunninghe komen over het algemeen niet veel verder meer dan het dorp De Wijk en dat zal op die donderdag veranderen. Na een kop koffie met gebak in Dunninghe, zal men met een busreis via toeristische route richting de Veluwe gaan. Hier zal na de lunch een tocht met de boswachter over de Veluwe worden gevolgd, waarna men weer naar De Wijk zal afreizen. Hier zal de dag met een borrel en gezamenlijk diner bij Café De Wiekslag worden afgesloten. Inmiddels hebben zich zo'n 40 ouderen aangemeld. En... het lijkt een Zonnige dag te gaan worden.
ANTRAPPERTJEmaandag 19-05-14 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van juni is op maandag 2 juni . Inloop voor de clubleden om 21.00 uur

FEESTAVOND

De jaarlijkse feestavond van 2014 zal plaatsvinden op woensdag 28 mei (Dag voor Hemelvaart) De inloop zal wederom vanaf 18.00 uur zijn. We beginnen met een drankje, gevolgd door een hapje, waarna de voetjes van de vloer moeten. We hebben een leuke band: Poor John. (www.poorjohn.nl) Leden en alle medewerkenden van de OTR-rit zijn welkom. Wij hanteren het crisistarief. GRAAATIS…… dus!!!!!! Graag wel even opgeven via motorclub@antrappers.nl met hoeveel je komt en of je wel of geen gebruik maakt van het buffet.

HEMELVAART-WEEKEND

Donderdag 29 mei pm 10.00 uur vertrekken een twintigtal Antrappers weer voor het Hemelvaartweekend naar het Duitse Westerwald. Vanwege een annulering is er nog 1 plekkie vrij. Verdere info op de site onder Toerritten.

TUIGEN MET STERREN

Tijdens het Pinksterconcours in De Wijk is er een menwedstrijd waarbij leden van een achttal verenigingen zijn uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Wij zijn nog bezig met het selecteren van een juiste kandidaat. Het evenement vindt plaats op zaterdagavond 7 juni. Aanvang 19.00 uur.

CLASSIC GRASBAAN

Op zondag 15 juni was de klassieke 50cc grasbaanrace in De Wijk gepland. Deze kan geen doorgang vinden omdat het terrein van Koopman aan de Slenkenweg heringericht wordt en wij er niet in geslaagd zijn een andere locatie te vinden. Wij gaan ervan uit dat wij in 2015 op die locatie wel weer een Classic Grasbaan kunnen organiseren.!

TOERRIT TECKELENBURG

Op zondag 22 juni is er een toerrit van 290 kilometer naar Teckelenburg in het duitse Teutoburgerwald. Koffie vanaf 09.30 uur en vertrek om 10.00 uur bij het clubcafe

LANGSTE DAG TOER.

Op dinsdag 24 juni is er weer een langste dag toerrit van ruim 200 kilometer met hopelijk een mooie zonsondergang. Vertrek 19.00 uur bij Cafe De Wiekslag.
Wieker Meule Rit Uitgesteld!!!!vrijdag 09-05-14 02:00

WIEKER MEULERIT

Op zaterdag 17 mei organiseert Motorclub De Antrappers weer de Wieker Meule Rit. Dit is de uitgestelde rit van zaterdag 10 mei die door de weersverwachting op voorhand werd afgelast en verplaatst naar deze datum. Deze zal richting Boekelo gaan, alwaar voor de liefhebbers een ritje in de Stoomtrein naar Haaksbergen (v.v. 2 x 20 min.) gemaakt kan worden. In Haaksbergen wordt gezamenlijk een lunch genuttigd. Koffie vanaf 09.30 uur en vertrek om 10.00 uur bij het clubcafe De Wiekslag en de rit is voor leden en niet leden. We hopen dat de weersgoden ons dan beter gezind zijn.
ANTRAPPERTJE MEI-JUNIdonderdag 01-05-14 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van mei is op maandag 12 mei !!!!! Dit in verband met de viering van Bevrijdingsdag op 5 mei. (Er zijn dan wel meerdere toerritten in de regio.)

‘VEURJOAR IN DE KOP?’.

Met deze campagne wil VVN de motorrijders in Drenthe alert maken op een goede voorbereiding van de eerste voorjaarsritten na de winter. Via posters en flyers aan onder meer motorclubs, de website www.veurjoarindekop.nl, Facebook (www.facebook.com/veurjoarindekop) en Twitter (@veurjoarindekop) vragen zij hier aandacht voor.Als club hebben wij hiermee een start gemaakt met de Rijvaardigheidstraining in april. Kijk verder op www.veurjoarindekop.nl

WIEKER MEULERIT

Op zaterdag 10 mei organiseert Motorclub De Antrappers weer de Wieker Meule Rit. Deze zal richting Boekelo gaan, alwaar voor de liefhebbers een ritje in de Stoomtrein naar Haaksbergen (v.v. 2 x 20 min.) gemaakt kan worden. In Haaksbergen wordt gezamenlijk een lunch genuttigd. Koffie vanaf 09.30 uur en vertrek om 10.00 uur bij het clubcafe De Wiekslag en de rit is voor leden en niet leden. (Als je niet kan, kun je altijd nog meedoen aan een van de vele dinsdagavondritten!!)

TUIGEN MET STERREN

Tijdens het Pinksterconcours in De Wijk is er een menwedstrijd waarbij leden van een achttal verenigingen zijn uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Wij zijn nog bezig met het selecteren van een juiste kandidaat. Het evenement vindt plaats op zaterdagavond 7 juni. Aanvang 19.00 uur.

CLASSIC GRASBAAN

Op zondag 15 juni was de klassieke 50cc grasbaanrace in De Wijk gepland. Deze kan geen doorgang vinden omdat het terrein van Koopman aan de Slenkenweg heringericht wordt en wij er niet in geslaagd zijn een andere locatie te vinden. Wij gaan ervan uit dat wij in 2015 op die locatie wel weer een Classic Grasbaan kunnen organiseren.!

MCA-SHOP

Op de site is een nieuwe rubriek te vinden onder het kopje SHOP. Hierin staan allerlei artikelen van de MC die door de leden voordelig zijn aan te schaffen. Nieuw zijn de Hoodies en de Caps.

WEBSITE

Zoals je misschien opgemerkt hebt is de site zo hier en daar wat aangepast. Op de Homepage vindt je de Facebook en Twitter account van de MC. Hier staat ook de maandelijkse digitale nieuwsbrief, het Antrappertje. Op deze Nieuwsbrief kan je op de diverse logo’s klikken, waarna je wordt doorgelinkt.

FEESTAVOND

De jaarlijkse feestavond van 2014 zal plaatsvinden op woensdag 28 mei (Dag voor Hemelvaart) De inloop zal wederom vanaf 18.00 uur zijn. We beginnen met en drankje, gevolgd door een hapje, waarna de voetjes van de vloer moeten. We hebben een leuke band: Poor John. (www.poorjohn.nl) Leden en alle medewerkenden van de OTR-rit zijn welkom. Wij hanteren het crisistarief. GRAAATIS…… dus!!!!!! Graag wel even opgeven via motorclub@antrappers.nl met hoeveel je komt en of je wel of geen gebruik maakt van het buffet.
ANTRAPPERTJE APRIL- MEIdinsdag 15-04-14 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van mei is op maandag 12 mei !!!!! Dit in verband met de viering van Bevrijdingsdag op 5 mei.

RIJVAARDIGHEIDSTRAINING

De RVT op zaterdag 12 april was een groot succes. Het werd een leuke en aangenaam nuttige trainingsdag met 20 deelnemers. Onder gunstige omstandigheden werd er goed getraind en zijn de deelnemers weer klaar voor het komende seizoen en….. Niet overmoedig worden!!!

PITSTOP-DAG TEN KATE MOTOREN

Zaterdag 19 april is het weer zo ver! De Ten Kate Motoren Pitstopdag!
Een spectakel dag die bol staat van activiteiten, demonstraties en vooral koopjes.
Demorijden op de nieuwste Honda modellen of je motor gratis laten testen op een van de vermogenstestbanken.
Ook kun je gebruik maken van de skils van het Pata Honda Ten Kate Superbike team als bijvoorbeeld vering/demping afstelling.
Uiteraard is het voltallig raceteam aanwezig met o.a. Jonathan Rea, Leon Haslam, Lorenzo Zanetti en natuurlijk onze Hollandse trots: Michael van der Mark. Zie ook www.tenkatemotoren.nl

APRILGRAP

De organisatie van Sprintraces op 2e paasdag op de Postweg in De Wijk was natuurlijk een aprilgrap. Deze was mede bedacht omdat er rondom de aanleg van de fietsstraat op de Postweg veel commotie was ontstaan. Dit mede door de gevaarlijke oversteek bij de Dorpsstraat en de hoge snelheden die nu werden gereden op het strakke stukje asfalt. Het persberichtje van de grap werd ruim voor 1 april verzonden, maar helaas waren er de afgelopen week nog uitgevers die het nu plaatsten. Jammer maar helaas blijft het bij een grap, maar wie weet wat er in de toekomst nog gebeurd.

WIEKER MEULE RIT

Op zaterdag 10 mei organiseren wij weer de Wieker Meule Rit. Deze zal richting Haaksbergen gaan, alwaar voor de liefhebbers een ritje in de Stoomtrein naar Boekelo (v.v.) gemaakt kan worden. Koffie vanaf 09.30 uur en Vertrek om 10.00 uur bij het clubcafe De Wiekslag en de rit is voor leden en niet leden. De dinsdagavondrit van 22 april wordt gecombineerd met een bezoekje aan Prima Equipment te Hardenberg. www.primaequipment.eu

MCA-SHOP

Op de site is een nieuwe rubriek te vinden onder het kopje SHOP. Hierin staan allerlei artikelen van de MC die door de leden voordelig zijn aan te schaffen. Nieuw zijn de Hoodies en de Caps.
WEBSITE

Zoals je misschien opgemerkt hebt is de site zo hier en daar wat aangepast. Op de Homepage vindt je de Facebook en Twitter account van de MC. Hier staat ook de maandelijkse digitale nieuwsbrief, het Antrappertje. Op deze Nieuwsbrief kan je op de diverse logo’s klikken, waarna je wordt doorgelinkt.

FEESTAVOND

De jaarlijkse feestavond van 2014 zal plaatsvinden op woensdag 28 mei (Dag voor Hemelvaart) De inloop zal wederom vanaf 18.00 uur zijn. Leden en alle medewerkenden van de OTR-rit zijn welkom. Wij hanteren het crisistarief. GRAAATIS…… dus!!!!!! Opgave en aantal naar motorclub@antrappers.nl
Page 1/12
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] ... [12]