Nieuws

ANTRAPPERTJE MEI-JUNIvrijdag 13-05-16 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van juni is op maandag 6 juni. Het bestuur begint om 20.00 uur en de inloop voor de leden is om 21.00 uur.

BATTLE OF DICKNINGE

Op zaterdag 14 mei is er op het CH-terrein in Dickninge een sport- en spelavond. Deze begint om 19.00 uur en diverse verenigingen uit De Wijk en IJhorst doen hieraan mee. Voor De Antrappers gaan Jan Boverhof en Jeanet Scheper de strijd aan. Dit spektakel wordt afgesloten door Duo Tandem. De entree is gratis en de consumpties niet. Dus kom ze aanmoedigen.

DINSDAGAVOND- EN TOERRITTEN

De dinsdagavondritten zijn weer gestart. Het vertrek is altijd om 19.00 uur bij clubcafe De Wiekslag. Neem eens een vriend of kennis mee. Niet leden kunnen overigens een aantal keren "proefrijden". De eerstvolgende weekendtoerrit staat gepland op zaterdag 11 juni. Dit is een toerrit richting Utrechtse Heuvelrug. Het vertrek voor deze toerrit is om 09.30 uur. De cafeďne en nicotine gebruikers graag iets eerder verzamelen.

MOTORAVONDVIERDAAGSE

Van dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni organiseert de MC De Antrappers weer een avondvierdaagse. Elke avond wordt er een rit uitgezet van ongeveer 100 kilometer. Vertrek is telkens om 19.00 op de parkeerplaats bij de Wieker Meule. Na afloop van de rit kan er worden nagebabbeld in de plaatselijke horeca. Deelname is zowel voor leden en niet-leden en ook nog eens gratis.

DUO FIETSERS GEVRAAGD

Zoals bekend zijn we vorig jaar gestart met het duofietsen met ouderen vanuit zorgcentrum Dunninghe. Dit is nu ook weer begonnen en we zoeken nog enkele vrijwilligers om af en toe een ritje van een uur te maken op de woensdagen vanaf 19.00 uur. Opgave via Whats App (Arend-0655820892)

CLASSIC GRASBAAN

Op zondag 3 juli is er weer Classic Grasbaan op de groene driehoek voor de Raket en Van de Belt Meubelen. Een locatie waar we al lang op aasden. We gaan weer samenwerken met het 50CC Classic Grasbaan Team. Dus dit jaar ook weer een activiteit voor jeugd – en eigen rijders. Deze kunnen weer gratis meedoen. Opgave via Martin Vos: woody.vos@ziggo.nl op WhatsApp.

LADIESTOER

Op zondag 3 juli is er weer een heuse ladiestoer, met dien verstande dat de rit door Jannes Prins wordt voorgereden, maar dat er verder alleen vrouwen mee kunnen doen. Heb je vriendinnen, familieleden of collega’s die ook motorrijden, neem die dan lekker mee. Vertrek om 09.30 uur bij het clubcafe.

TOERRIT VOOR A.L.S.

Op zondag 10 juli is er een toer(dobbel)rit waarbij de opbrengst ten goede komt van de stichting ALS. Er kan op zes lokaties in Drenthe en Overijssel worden gestart. Verder info volgt.

NIEUWE SPONSOR

We kunnen weer een nieuwe sponsor aan ons bestand toevoegen. Rietdekkersbedrijf DEKKER uit Veeningen durft in onze club te investeren.
Wij zijn hier blij mee en hopen op een goede en vooral leuke samenwerking.
OTR 2016 (Dankwoord)woensdag 23-03-16 01:00
OTR 2016 (Dankwoord)

De OTR-rit 2016 is weer achter de rug en was wederom een groot succes. Met eigen rijders erbij ongeveer 1250 motoren aan de start. Gezien het weer wat ons deze dag weer parten speelde een zeer goede opkomst. Met dank aan alle vrijwilligers, de landeigenaren, overheden en wat al niet meer, die op welke wijze dan ook hun inzet hebben getoond dan wel bijdrage hebben geleverd is dit mogelijk geweest. De route was weer goed uitgezet zodat het aantal ongevalletjes beperkt bleef. Slechts 2 personen moesten een beroep doen op het medisch team, waarvan er 1 met een gebroken sleutelbeen overbleef. De ander had wat botsplinterjes in zijn onderarm.
Bij deze worden ook de vrijwilligers die geen clublid zijn, uitgenodigd voor de Feestavond op zaterdag 30 april. (Zie hieronder)

UITSLAG VERLOTING OTR-RIT

De uitslag van de verloting onder de deelnemers van de OTR-rit staat op de site. Winnaars worden deze maand ook nog geďnformeerd.

AFWERKEN OTR-RIT

Zaterdag 26 maart willen wij eigenlijk het herstel van de rit afwerken en zijn daarvoor op zoek naar de nodige vrijwilligers. Wij gaan met 1 of 2 kranen (met 2 volgers met hark/schop) op pad en nog een aantal koppels die de bospaden met frees hark en schop kunnen fatsoeneren. Morgendeel vertrek om 09.00 uur en middagdeel om 13.30 uur bij het clubcafe. We hopen op een goede opkomst en vergeet het gereedschap niet.!! Dus als je dat in zou kunnen passen????

FEESTAVOND

De feestavond is voor dit jaar gepland op zaterdag 30 april. Wij houden dan een gezellige BBQ-party. Vanaf 17.00 uur beginnen we met een drankje, daarna wat vlees schroeien en afsluiten met een bak herrie met avondgymnastiek op het zogenaamde Prinsessebal. De feestavond is verzet in verband met het feit dat Hemelvaart en Bevrijdingsdag op 5 mei vallen en het de woensdag ervoor dus Dodenherdenking is. Niet passend voor een feestje. Bijkomend voordeel is dat de Hemelvaarders ook kunnen.

DINSDAGAVONDRITTEN

De dinsdagavondritten starten op dinsdag 29 maart, vertrek om 19.00 uur bij clubcafe De Wiekslag. De Zomertijd is dan weer ingegaan en het is dan bij helder weer tot bijna 21.00 uur licht. Neem eens een vriend of kennis mee. Niet leden kunnen overigens een aantal keren "proefrijden". Voor het complete toerprogamma even de site raadplegen.

MONSTERS OF ROCK

Zaterdag 26 maart is er in de schuur van De Gorter op de Bloemberg weer Monsters of Rock met diverse goede coverbands. www.oldtimmerrock.nl


MAANDVERGADERING

De maandvergadering van maart is op maandag 4 april. Het bestuur begint om
20.00 uur en de inloop voor de leden is om 21.00 uur. Hier zal voornamelijk de
afwikkeling van de OTR-rit aan de orde komen.
ANTRAPPERTJE FEBRUARI-MAARTdonderdag 25-02-16 01:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van maart is op maandag 7 maart. Het bestuur begint om 20.00 uur en de inloop voor de leden is om 21.00 uur. Hier zal voornamelijk de OTR-rit aan de orde komen.

OTR-RIT 2016

De datum van de OTR-rit 2016 is vastgesteld op zondag 20 maart (bij uitstel 3 april) en de eerste voorbereidingen zijn dus al weer getroffen. Denk al vast even aan het vrij nemen op de cruciale dagen en kijk voor het werkschema op de site onder het kopje OTR/CROSS. Geef dagen(delen) even door aan Martin Vos. Hij maakt een inzet schema voor zowel de voorbereidingen, de rit, als het nawerk, zodat we altijd genoeg mensen hebben om aan de slag te kunnen. Voor iedereen geldt trouwens dat we niet gaan crossen op of in de buurt van de route, zowel voor en na het evenement. (Ga naar een crossbaan)

JAARVERGADERING

De Jaarvergadering is voorspoedig verlopen en we zijn weer 2 bestuursleden rijker. Jan Mennink en Albert Knol nemen het stokje over van Peter Roos en Jan Schreur. Hiermee zijn er weer twee rastoerders in het management. Wij bedanken bij deze Peter en Jan wensen de nieuwelingen veel succes bij hun toekomstige werkzaamheden.

PATATRACE

De Patatrace die gepland stond voor 20 februari is definitief afgelast. Het stuk aardappelland was te nat, mede door de grote hoeveelheid neerslag in de regio, waardoor de waterstand hoog blijft en het water niet weg kan. De aangelegde crossbaan is wel onderdeel van de OTR-rit op 20 maart
De Patatrace wordt uitgesteld naar het najaar van 2016.

CLUBJASSEN

Wij zijn weer bezig met de aanschaf van nieuwe clubjassen. De keuze is gevallen op de jassen van JOPA. Martin Vos en Theo Otten zijn afgereisd naar het Verre Oosten (Enter) en hebben daar goed kunnen onderhandelen. De eigen bijdrage is 50 euro. De jas van het type Paddock is in de kleuren zwart/rood/wit en in twee varianten leverbaar (met en zonder ritsflap) en respectievelijk geschikt voor OTR en TOUR. (JOPA.NL) Passen kan nu nog bij Martin op afspraak. De jassen kunnen worden voorzien van naam en borstlogo en eventueel op de achterzijde het clublogo of nieuwe crosslogo. Voor opgave of interesse graag Martin contacten via woody.vos@ziggo.nl of Whats App

CLASSIC GRASBAAN

Het is zeker is dat we dit jaar weer een grasbaan race hebben. De datum is zondag 3 juli. We gaan weer samenwerken met het 50CC Classic Grasbaan Team. Dus dit jaar ook weer een activiteit voor jeugd – en eigen rijders.

FEESTAVOND

De feestavond is voor dit jaar gepland op zaterdag 30 april. Wij houden dan een gezellige BBQ-party. Vanaf 17.00 uur beginnen met een drankje, daarna wat vlees schroeien en afsluiten met een bak herrie met avondgymnastiek. Dit in verband met het feit dat Hemelvaart en Bevrijdingsdag op 5 mei vallen en het de woensdag ervoor dus Dodenherdenking is. Niet passend voor een feestje. Bijkomend voordeel is dat de Hemelvaarders ook kunnen.

UPDATE MC 35

De Kroepeulie, het jubileumdrankje van de MC (35), loopt als een tierelier. Het is razend populair en vliegt de schappen uit. Er was zoveel vraag naar, dat we er door zijn. UITVERKOCHT dus. We gaan ons nog beraden of we in het najaar nog een rondje MC36 gaan doen, echter de kans is klein.
Patatrace AFGELASTwoensdag 17-02-16 01:00
De Patatrace die gepland stond voor 20 februari is definitief afgelast. Het stuk aardappelland was te nat, mede door de grote hoeveelheid neerslag in de regio, waardoor de waterstand hoog blijft en het water niet weg kan. Tevens wordt er voor het weekend weer regen verwacht. Uitstel is niet mogelijk in verband met de voorbereiding en afwerking nadien van de OTR-rit op 20 maart 2016. De crossbaan van de race is dan wel onderdeel van de OTR-rit. Dus voor wie een gekentekende crosser of enduro heeft is er nog een kans.
De Patatrace wordt uitgesteld naar het najaar van 2016.
We hadden al ongeveer 100 inschrijvingen voor de Patatrace. Degene die het inschrijfgeld al hadden over gemaakt, zijn het niet kwijt. Dit wordt in februari netjes teruggestort.
ANTRAPPERTJE JANUARI-FEBRUARIvrijdag 08-01-16 01:00
JAARVERGADERING`

De jaarvergadering is op vrijdag 5 februari. Wij nodigen bij deze alle leden
uit om te komen en verwachten een grote opkomst. Voor het bestuur zijn we
nog op zoek naar iemand met financiële achtergrond. Schroom niet en meld je
bij een van de bestuursleden. De agenda en de notulen van de vorige
vergadering staan op de site. De maandvergadering van januari is op
maandag 1 februari en is alleen voor het bestuur ter voorbereiding op de
jaarvergadering.

NIEUWJAARSDUIK

De Nieuwjaarsduik van de MC De Antrappers was ook in 2016 weer Unox
Nieuwjaarsduik. Het was weer een goed bezochte duik met veel toeschouwers
en duikers onder zomerse omstandigheden. In totaal heeft de duik 2500 Euro
opgebracht wat wordt verdeeld over De Slenken en het Beleefpad. Wij
danken bij deze alle duikers, toeschouwers en vrijwilligers aan de duik.

PATATRACE

De patatrace die op zaterdag 19 december gehouden zou worden op Rogat is
door ons afgelast en verplaatst naar zaterdag 20 februari. Door het te natte
land was er geen goede crossbaan realiseerbaar.

KROEPEULIE

De Kroepeulie, het jubileumdrankje van de MC (35), loopt als een tierelier.
Het is razendpopulair en vliegt de schappen uit. Er is zoveel vraag naar, dat
we besloten hebben om het ook te gaan exporteren, zodat het ook in IJhorst
en omstreken verkrijgbaar is en wel bij Kroko Multipoint en Cafe het Vosje.
Wil je nog een blikje MC35 scoren, wees er dan snel bij, want op=op. MC35
Kroepeulie is te verkrijgen bij COOP of Cafe De Wiekslag.

OTR-RIT 2016

De OTR-rit van de MC De Antrappers is gepland op zondag 20 maart 2016.
Start is weer bij Gebben Motoren, waar dan hopelijk de nieuwe crossafdeling
klaar zal zijn. Altijd goed voor een stukje reclame. Op de Jaarvergadering zal
het een en ander verduidelijkt gaan worden en daarna zal ook spoedig het
draaiboek op de site geplaatst worden.

CLASSIC GRASBAAN

Mogelijk dat we dit jaar weer een grasbaan race hebben. Tenminste als we
een stuk land ter beschikking hebben Er is een optie voor een datum en wel op
zondag 3 juli. Ook weer voor jeugd – en eigen rijders. Dus wie nog een leuk
stuk land weet?? Geef het even door aan een van de bestuursleden.

TOERKALENDER

De toercommissie is reeds weer bezig met het opmaken van de agenda van
2016. Het Hemelvaartweekend valt op 5 t/m 8 mei. Er zijn nog enkele
plaatsen. Dus geef je zsm op via motorclub@antrappers.nl

FEESTAVOND

De feestavond is voor dit jaar gepland op zaterdag 30 april. Dit in verband
Wij houden dan een gezellige BBQ-party. Vanaf 17.00 uur beginnen met een
drankje, daarna wat vlees schroeien en afsluiten met een bak herrie met
avondgymnastiek.
NIEUWJAARSDUIK 2016donderdag 24-12-15 01:00
De Nieuwjaarsduik van de MC is ook in 2016 weer Unox-Nieuwjaarsduik. Dus tref alvast je voorbereidingen en maak vrienden, kennissen, familie en collega’s ook enthousiast om mee te doen. De duik is op 1 januari om 14.00 uur bij de Reest en natuurlijk werken wij weer samen met de Tente uut de Rieverst. De opbrengst gaat naar 2 lokale goede doelen.

Voor meer en actueel nieuws zie het kopje NIEUWJAARSDUIK 2016
NIEUWSBRIEF NABRANDERSdonderdag 10-12-15 01:00
1. Reunie Hemelvaarders???

Op zondag 27 december willen wij het ingezamelde geld van de ALS/4-daagse
actie van Harry Huisjes aan hem overhandigen. Hij heeft tussen Kerst en Oud en
Nieuw in zijn kroeg het zogenaamde Glazen Huis, waarmee hij ook weer geld
probeert op te halen voor ALS. Het leek een aantal mensen wel leuk om dan ook
ons bedrag te overhandigen. Voorstel is om omstreeks 14.00 uur in De Wijk bij
het clubcafe te vertrekken met een taxi/bus en na het bezoek aan The Alley om
uur of negen weer in De Wijk terug te zijn. Het zou mooi zijn dat iedereen die aan de actie
heeft deelgenomen meegaat, maar ook andere hemelrijders en zij die in voorgaande
jaren zijn mee geweest zijn bij deze uitgenodigd. We zullen proberen de kosten Lowbudget
te houden.
Graag wel even opgave via de mail naar motorclub@antrappers.nl en geef ook even aan
met hoeveel je meegaat.

2. Clubjassen.

Wij zijn weer bezig met de aanschaf van nieuwe clubjassen. De keuze is gevallen op de
jassen van JOPA. Martin Vos en Theo Otten zijn afgereisd naar het Verre Oosten (Enter)
en hebben daar goed kunnen onderhandelen. De eigen bijdrage zal maximaal 75 euro zijn.
De jas van het type Paddock is in de kleuren zwart/rood/wit en in twee varianten leverbaar
(met en zonder ritsflap) en respectievelijk geschikt voor OTR en TOUR. (JOPA.NL)
Passen kan nu nog bij Martin op afspraak en anders bij een van de Jopa dealers,
waarvan Gebben er een is. De jassen kunnen worden voorzien van naam en borstlogo
en op de achterzijde het clublogo of nieuwe crosslogo. Voor opgave of interesse graag Martin
contacten. Mogelijk dat tzt een voorbeeld op de site of WhtaApp wordt geplaatst.

3. Jaarvergadering.

De jaarvergadering van 2016 is vastgesteld op vrijdag 5 februari 2016. Deze datum kan
je dus vast in je agenda vastzetten. Wij verwachten uiteraard een grote opkomst, ook
gezien het feit dat de OTR-rit hier ook min of meer voorbesproken wordt.
KROEPEULIEzaterdag 05-12-15 01:00

Eind november, de koude tijden komen er weer aan, lanceert Motorclub De Antrappers hun nieuwe jubileumdrankje. Het betreft een zorgvuldig samengesteld drankje van rodolm (bruinachtig) Reestwater vermengd met 35 (genees)krachtige kruiden uit het Reestdal, waarvan enkele een licht verdovende werking hebben. Het drankje heeft dan ook de toepasselijke naam “KROEPEULIE”. Het drankje zit verpakt in een origineel 0,5 L olieblik (MC 35) en is vanaf 30 november te verkrijgen bij de slijterij van supermarkt COOP Dunnink in De Wijk (of bij het clubcafe De Wiekslag). Het blikje Kroepeulie kost 7,50 Euro en is natuurlijk een leuk en origineel cadeau voor Sint of Kerst.

UPDATE MC 35

De Kroepeulie, het jubileumdrankje van de MC (35), loopt als een tierelier. Het is razendpopulair en vliegt de schappen uit. Er is zoveel vraag naar, dat we besloten hebben om het ook te gaan exporteren, zodat het ook in IJhorst en omstreken verkrijgbaar is. Wil je nog een blijkje MC35 scoren, wees er dan snel bij, want op=op. MC35 Kroepeulie is te verkrijgen bij COOP of Cafe De Wiekslag.
Klaverjassendinsdag 01-12-15 01:00
KLAVERJASSEN OM HALF VARKEN

Op vrijdag 11 december zal er in cafe de Wiekslag een klaverjaswedstrijd door de Motorclub de Antrappers worden georganiseerd waarbij er wordt gespeeld om een half varken.(Verdeeld over de winnaars) De avond wordt georganiseerd in kader van de barcompetitie die door verenigingen uit het dorp in De Wiekslag worden georganiseerd. Enkele leden van de club zijn dan verantwoordelijk voor het verzorgen van de gehele avond. De aanvang is om 20.00 uur. Er kan door zowel leden als niet-leden worden deelgenomen. Dus motiveer andere kaarters om mee te doen aan dit gezellige toernooi. De verwachting is dat er zo’n 40 deelnemers op afkomen. De deelname aan het kaarten is gratis. Na afloop, vanaf zo’n 23.00 uur, is er muziek met Miss Piggy. Graag opgave op de lijst bij het clubcafe of per e-mail bij motorclub@antrappers.nl

Antrappertje November- Decembermaandag 09-11-15 01:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van december is op maandag 7 december. Het bestuur begint om 20.00 uur en de inloop voor de leden is om 21.00 uur.

OTR-RITTEN

De OTR-ritten zijn weer volop aan de gang. Er zijn er nog een aantal te gaan. Balkbrug is verzet naar zaterdag 12 december. Maandag 28 december is er ook nog een rit in Staphorst. Zie ook www.enduro.nl

SPORTQUIZ

Op zaterdag 14 november is er in de kantine van de VV Wacker een sportquiz, waar de MC ook is uitgenodigd. De organisatie is in handen van De Wiek op Wiel’n. We kunnen nog een aantal deelnemers gebruiken, dus al je kennis en zin hebt even een mail naar motorclub@antrappers.nl

NAVIGATIEAVOND

Op vrijdag 20 november is er een navigatieavond in Cafe Het Vosje. De aanvang is om 20.00 uur. Het is de bedoeling om aan de slag te gaan met het maken en delen van routes. Dus neem je laptop en Garmin of Tom-Tom mee. Wij hebben een aantal leden die goed zijn ingeschoten in deze materie en hopen op deze wijze aan kruisbestuiving te kunnen doen.

KLAVERJASAVOND

Op vrijdag 11 december is er een kaartavond in Cafe De Wiekslag in het kader van de pubquiz. Deelname voor een ieder die het spelletje beheerst en je hoeft geen lid van de Antrappers te zijn. Dus neem een vriend, buurman of kennis mee. Deelname is Gratis. Er wordt gekaart om een half varken en na afloop is er Muziek met Miss Piggy

PATATRACE

Op zaterdag 19 december houden we een Patatrace op Rogat. Dit is een variant op de maiscross, maar dan op een stuk aardappelland. Er kan worden deelgenomen in diverse klasses. Denk daarbij aan verschillende jeugdklasses (65 en 85 cc), OTR-klasse (koplampklasse) en MX 1 en 2. Antrappers en rijders uit de regio zijn welkom. Uiteraard is er catering aanwezig inclusief een heuse patatkraam. Opgave vanaf eind november via de site onder kopje Patatrace.

NIEUWJAARSDUIK

De Nieuwjaarsduik van de MC is ook in 2016 weer Unox-Nieuwjaarsduik. Dus tref alvast je voorbereidingen en maak vrienden, kennissen, familie en collega’s ook enthousiast om mee te doen. Goede doelen kunnen nog altijd worden opgegeven via motorclub@antrappers.nl. De duik is op 1 januari om 14.00 uur bij de Reest en natuurlijk werken wij weer samen met de Tente uut de Rieverst.
Page 1/14
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] ... [14]