Nieuws

Antrappertje November- Decembermaandag 09-11-15 01:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van december is op maandag 7 december. Het bestuur begint om 20.00 uur en de inloop voor de leden is om 21.00 uur.

OTR-RITTEN

De OTR-ritten zijn weer volop aan de gang. Er zijn er nog een aantal te gaan., Zelhem en Varsseveld zijn eerst aan de beurt, gevolgd door Balkbrug en Hengelo op respectievelijk 21 en 29 november. Eind december is er ook nog een rit in Staphorst. Zie ook www.enduro.nl

SPORTQUIZ

Op zaterdag 14 november is er in de kantine van de VV Wacker een sportquiz, waar de MC ook is uitgenodigd. De organisatie is in handen van De Wiek op Wiel’n. We kunnen nog een aantal deelnemers gebruiken, dus al je kennis en zin hebt even een mail naar motorclub@antrappers.nl

NAVIGATIEAVOND

Op vrijdag 20 november is er een navigatieavond in Cafe Het Vosje. De aanvang is om 20.00 uur. Het is de bedoeling om aan de slag te gaan met het maken en delen van routes. Dus neem je laptop en Garmin of Tom-Tom mee. Wij hebben een aantal leden die goed zijn ingeschoten in deze materie en hopen op deze wijze aan kruisbestuiving te kunnen doen.

KLAVERJASAVOND

Op vrijdag 11 december is er een kaartavond in Cafe De Wiekslag in het kader van de pubquiz. Deelname voor een ieder die het spelletje beheerst en je hoeft geen lid van de Antrappers te zijn. Dus neem een vriend, buurman of kennis mee. Deelname is 5 euro en dat is inclusief een consumptie. Er wordt gekaart om een half varken en na afloop is er Zwienebal.

PATATRACE

Op zaterdag 19 december houden we een Patatrace op Rogat. Dit is een variant op de maiscross, maar dan op een stuk aardappelland. Er kan worden deelgenomen in diverse klasses. Denk daarbij aan verschillende jeugdklasses, OTR-klasse en MX 1 en 2. Antrappers en rijders uit de regio zijn welkom. Uiteraard is er catering aanwezig inclusief een heuse patatkraam. Opgave vanaf eind november via de site onder kopje Patatrace.

NIEUWJAARSDUIK

De Nieuwjaarsduik van de MC is ook in 2016 weer Unox-Nieuwjaarsduik. Dus tref alvast je voorbereidingen en maak vrienden, kennissen, familie en collega’s ook enthousiast om mee te doen. Goede doelen kunnen nog altijd worden opgegeven via motorclub@antrappers.nl. De duik is op 1 januari om 14.00 uur bij de Reest en natuurlijk werken wij weer samen met de Tente uut de Rieverst.
NIEUWTJESdonderdag 22-10-15 02:00
HANDEL

Op zaterdag 24 oktober vertrekken we weer voor een tweedaagse strijd naar de OTR van Handel. We gaan de motoren weer in de vrachtwagen van Wim laden en de personen in de bus van Tumpie.
We zullen zowel de Nacht als de Rit van Handel trachten aan te doen. Wil je nog mee neem dan even contact op met Martin Vos.
Ga je niet mee dan kan je altijd nog naar de rit in Ruurlo. Verdere ritten op Enduro.nl.
De OTR-rit op 15 november in Westerbork is overigens afgelast.

CLUBVERGADERING

Op maandag 2 november is er weer een clubvergadering. Aanvang 21.00 uur. Het bestuur begint een uurtje eerder.

PATATRACE

Op zaterdag 12 december staat er een patatrace gepland. Dit is een clubcross met open inschrijving, waar dus ook buitenstaanders
aan mee kunnen doen. We zullen zowel jeugd als senioren klasses laten starten. De race vindt plaats op het aardappelland van Meine Jongschaap in Rogat. Verdere info volgt binnenkort.

35-JARIG JUBILEUM

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Antrappersdag in kader van het 35 jarig jubileum. Op naar de 40!!! Het was een gezellige dag met een leuke markt, vele proefritten op de motor,quad, trike en in de buggy. Proeven aan het maken van een wheely op een veilige manier en een afsluiting met een lekker stukkie muziek van Apollo met Big John en de Normaal Coverband Gin Gedonder, die en passant ook nog even een clublied uit de mouw schudden.
Verder willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Ook willen we Stille Events bedanken voor het beschikbaar stellen van het prachtige podium, Tottens voor de aggregaat met peut en TenT voor het luchtkussen. En natuurlijk de Wijker ondernemers die hun Street Sale een week wilden verzetten.

AANBIEDING

Wij ontvingen een winteraanbieding van onze nieuwe sponsor Hoeve v/d Sleen uit Nieuwleusen. Dit betreft een winterbeurt, al dan niet in combinatie met een winterstalling.
Neem eens een kijkje in de zaak, op de site of maak gebruik van deze actie. Misschien heb je als Antrapper
nog een streepje voor.
Natuurlijk hebben ook Gebben Motoren, Jager Motoren en Ten Kate Motoren soortgelijke aanbiedingen. Het is maar waar je voorkeur naar uitgaat.
ANTRAPPERTJE SEPTEMBER-OKTOBERwoensdag 16-09-15 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van oktober is op maandag 5 oktober. Het bestuur begint om 20.00 uur en de inloop voor de leden is om 21.00 uur.

DINSDAGAVONDRITTEN

Vertrek altijd om 19.00 uur bij het clubcafe De Wiekslag. Heb je kennissen die wel eens mee willen dan kan dit vrijblijvend. De ritten op de dinsdag gaan door tot het weer wintertijd wordt. De koffiestop wordt vanaf nu geschrapt omdat er anders te weinig tijd overblijft om te rijden bij daglicht.

CROSSTRAINING MARC DE REUVER

Op maandag 28 september is er weer een crosstraining gepland op de crossbaan te Emmen. Dit is de uitgestelde training van 14 september. Hiervoor is nederlands kampioen 2014 en zandspecialist Marc de Reuver aangetrokken. Hij gaat de training samen met Karl Timmerman (Hofstede Racing) verzorgen. De kosten voor deze geheel verzorgde dag zal 25 euro zijn en dit is inclusief lunch en drankjes. Opgave voor de training voor 21 september via motorclub@.antrappers.nl of middels social media bij Martin Vos. Vertrek is om 8 uur bij de Raket, of om 9 uur aan de Pottendiek wezen. Zie ook www.dereuvermx.nl.

OTR-RITTEN

Op zondag 13 september (6 september afgelast) staat de eerste OTR-rit van het seizoen weer op het progamma. Dit is in Steenwijk gevolgd door de rit van Havelte op 4 oktober. Twee keer in het dikke zand van het militair oefenterrein, dus trainen!!!! Zie voor info/kalender ook www.enduro.nl

WK MOTORCROSS

Op zondag 30 augustus werd er op het TT circuit een ronde in kader van de WK cross verreden. De Antrappers gingen met ruim 50 personen met de touringcar van Ten Heuvel Tours richting Assen, waar het lekker druk was en mooie races werden verreden op een verassende baan. Als er nog iemand een jas kwijt is dan ligt die bij TTH op je te wachten (3 stuks)

35-JARIG JUBILEUM

Op zaterdag 19 september zal de motorclub De Antrappers aandacht besteden aan het 35-jarig jubileum van de club. Onder het motto van Motors,Markt, Muziek en Meer zal er vanaf 14.00 uur, in het centrum van De Wijk van alles te doen zijn. Zo kan er op allerlei motoren en andere voertuigen (achterop) meegereden worden. Er kan een wheely worden gemaakt op een wheely simulator. Er is een outletmarkt van de Wieker ondernemers aangevuld met andere kraampjes. Ook proberen we voor de molen een koffer(bak) verkoop te realiseren voor jong en oud, zodat iedereen een keer zijn rommel kan opruimen. De de dag wordt muzikaal afgerond door de Malletband met de rockband Big John en de Normaal coverband Gin Gedonder. Om 17.00 uur is er een Happy Hour (2 halen, 1 betalen) Zie het maar als een traktatie van de club. Ook kan er een hapje gegeten worden bij de Kraam van van Braam. Omstreeks 21.00 uur zal er een einde aan de Antrappersdag komen en kan men in de lokale horeca nog even nababbelen

HERFSTRIT

Op zaterdag 26 september is er de laatste weekendtoerit. Deze Herfstrit wordt voorgereden door Wim de Boer en we hopen op lekker herfstweer. Vertrek om 10.00 uur de De Wiekslag en voor een bakkie/peukie een half uurtje eerder aanwezig zijn.

AGENDA

Maandag 14 september;Crosstraining Emmen
Zaterdag 19 september;Muziekfeestje
Zaterdag 26 september; Herfstrit
Crosstraining AFGELASTvrijdag 11-09-15 02:00
De crosstraining van maandag 14 september is afgelast. Dit vanwege een noodlottig crossongeval op de Pottendijk te Emmen waarbij de 28 jarige Eric Zantingh uit Zuidwolde om het leven kwam. Eric is bij veel van de crossers die aan onze crosstraining meedoen bekend en daarom vinden wij het gepast om deze training af te gelasten. Dit ook uit medeleven voor de nabestaanden, familie en vrienden. Wij wensen hen namens de Antrappers veel sterkte.

De training zal indien mogelijk worden verplaatst naar een nader te bepalen datum.
ANTRAPPERTJE JULI-AUGUSTUSmaandag 13-07-15 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van augustus is op maandag 3 augustus. Het bestuur begint om 20.00 uur en de inloop voor de leden is om 21.00 uur.

CROSSTRAINING MARK DE REUVER

Op maandag 14 september is er weer een crosstraining gepland op de crossbaan te Emmen. Hiervoor is nederlands kampioen 2014 en zandspecialist Mark de Reuver aangetrokken. Hij gaat de training samen met Karl Timmerman (Hofstede Racing) verzorgen. De kosten voor deze geheel verzorgde dag zal 25 euro zijn en dit is inclusief lunch en drankjes. Opgave voor de training voor 1 september via motorclub@.antrappers.nl Zie ook www.dereuvermx.nl.

OTR-RITTEN

Op zondag 6 september staat de eerste OTR-rit van het seizoen weer op het progamma. Dit is in Steenwijk gevolgd door de rit van Havelte op 4 oktober. Twee keer in het dikke zand van het militair oefenterrein, dus trainen!!!! Zie voor info/kalender ook www.enduro.nl

LANGSTE TOERRIT

De volgende toerrit is op zondag 23 augustus richting de Hollandse Waterlinie. Dit is een tocht van 350 km en daarmee de langste toerrit van het seizoen. Vertrek is dus iets eerder en wel om 09.30 uur bij Cafe De Wiekslag. Cafeïne en nicotine gebruikers zijn vanaf 09.00 uur welkom.

WK MOTORCROSS

Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus wordt er op het TT circuit een ronde in kader van de WK cross verreden. Zaterdag de training en op zondag de wedstrijd. Wij gaan de Antrappers de kaartje met 10 euro korting aanbieden. De kosten van touringcar van Ten Heuvel Tours neemt de club ook voor zijn rekening Opgave voor belangstellenden via motorclub@antrappers.nl of middels social media bij Martin Vos. Zie ook www.mxgp-assen.com

WIEKERFEEST

Ook dit jaar zullen we weer actief zijn op het Wiekerfeest. We doen in ieder geval mee met de optocht op zaterdag en de rest is even afhankelijk van de animo. Maar de pleebeksjoo en sexkamp zijn natuurlijk leuk om aan mee te doen. Zin om mee te doen? Meld je aan via motorclub@antrappers.nl

35-JARIG JUBILEUM

Op zaterdag 19 september zal de motorclub De Antrappers aandacht besteden aan het 35-jarig jubileum van de club. In het centrum van De Wijk zullen ’s middags wat activiteiten zijn en dat wordt in de avond afgesloten met een leuke coverband.

GESLAAGDE TRAIL-CLINIC

De trail-clinic van zondag 12 juli was een zeer geslaagd evenement. Iedereen was nadien zo enthousiast dat men er over nadenkt om dit een jaarlijks terugkerend evenement wil laten worden. Misschien een tweedaagse in Bilstein gecombineerd met OTR-rijden in de Ardennen??
TT en ZO!maandag 22-06-15 02:00
TT-KAARTJES MET KORTING!

Via de site van HEMA kan je bij Tickets je E-tickets voor de TT bestellen voor 29,50.
Dat is beter dan de 43 euri die je aan de baan betaalt. Ga dus snel naar Hema.nl

JORGE LORENZO 23 JUNI BIJ GEBBEN MOTOREN

Yamaha en HJC coureur Jorge Lorenzo is 23 juni van 18:00 tot 19:00 uur bij Gebben Motoren voor een exclusieve Meet and Greet.Diederick de Vries, presentator van de TT Assen en Eurosport, gaat een dubbel interview doen met Jorge Lorenzo en zijn teammanager Wilco Zeelenberg. Daarnaast zorgt HJC er voor dat alle kopers van een HJC helm, in de TT week, die week TAX-Free kunnen kopen en ook geld dat voor alle Yamaha teamkleding die op voorraad is van o.a. Jorge Lorenzo en wat is er nu mooier om je nieuwe aankoop te laten voorzien van de handtekening van Jorge Lorenzo!. Iedereen is welkom, wees op tijd want vol = vol.
PS:Wij zijn als club benaderd om even te helpen bij het parkeren ivm de verwachte drukte en hebben dit toegezegd. Mocht je nog tijd over hebben kom dan om 17.00 uur naar Gebben in de koffiehoek. Voor een natje en droogje wordt gezorgd. Ben je beschikbaar bel of sms dan even met Arend op 06-55820892.

LANGSTE DAG AVOND TOERRIT

Dinsdag 23 juni is er weer de Langste Dinsdag Avond Rit. Vertrek om 19.00 uur. Waar de rit naar toe gaat is een verrassing, maar we proberen zeker zo lang mogelijk te genieten van de zon. Misschien een idee om voor de rit even bij Gebben langs te gaan ivm met het bezoek van Lorenzo. (Ook kan er natuurlijk altijd nog even helpen met parkeren!!)

DUOFIETSERS GEVRAAGD

Dit is een herhaalde oproep voor duofietsers die met een bewoner van Dunninghe een ritje willen maken op de elektrische duofiets. Woensdagmiddag om 15.00 uur zal de eerste rit plaatsvinden. Dit is een vaste dag en tijd en bij beschikbaarheid kan er ook worden uitgeweken naar 19.00 uur. Er zijn al redelijk wat fietsers beschikbaar, maar er kunnen er zeker nog meer bij.
ZONNDAG 2015vrijdag 19-06-15 02:00
Op donderdag 18 juni was de tweede Zonnedag De Wijk. Dit in navolging van de Zonnedag in IJhorst, waar het al jaren een groot succes is. In De Wijk is bij de Nieuwjaarsduik van de Motorclub De Antrappers weer een leuk bedrag bijeen gedoken om de Zonnedag voor de ouderen in verzorgingscentrum Dunninghe te kunnen organiseren. Deze dag wordt door de club in samenwerking met Dunninghe, Taxi Ten Heuvel, Café De Wiekslag en Bakkerij Nijstad georganiseerd. De mensen van Dunninghe komen over het algemeen niet veel verder meer dan het dorp De Wijk en dat is met de komst van de Zonnedag anders geworden. De dag werd begonnen met een kop koffie en een Drentsch Turfje van bakker Erwin, waarna met met personenauto’s van de vrijwilligers op pad ging. Na vorig jaar een busreis naar de Veluwe te hebben gemaakt, was het dit jaar een boottocht met een grote overdekte platbodem dwars door Giethoorn, met een picknick op het eilandje op het Bovenwiede. Daarna reisde men weer af naar De Wijk, waar de dag met een borrel en gezamenlijk pannekoeken- diner met een ijsje bij Café De Wiekslag werd afgesloten. Dit werd mede gesponsord door de opbrengst van de kerstnarktverloting. In totaal was, inclusief vrijwilligers met ebijna 60 mensen op pad. En... het is weer een Zonnige dag geworden, die volgend jaar zeker navolging zal krijgen.

Foto's van de Zonnedag op navolgende link; https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=112122967843983344520&target=ALBUM&id=6162025419859077217&authkey=Gv1sRgCOCClKHvq4mIBQ&feat=email (dubbelklikken of kopieeren en plakken)
ANTRAPPERTJE JUNI-JULIvrijdag 12-06-15 02:00
CROSSTRAINING MARK DE REUVER

Op maandag 14 september is er weer een crosstraining gepland op de crossbaan te Emmen. Hiervoor is nederlands kampioen 2014 en zandspecialist Mark de Reuver voor aangetrokken. Hij gaat de training samen met Karl Timmerman (Hofstede Racing) verzorgen. Zie ook www.dereuvermx.nl.

DUOFIETSERS GEVRAAGD

In een van de bijlagen een herhaalde oproep voor duofietsers Dunninghe.

TRAIL-CLINIC

Op zondag 12 juli is er de mogelijkheid om een trail-clinic te volgen in Enschede bij Bjorn Bavelt. Hij heeft daar een trailparcours op het terrein van de THU Twente. Men maakt gebruik van echte trail motoren en er is eventueel kleding/helmen beschikbaar, maar die kan je ook zelf meenemen. Kosten staan in de bijlage en voor de clinic zal de club mogelijk nog een bijdrage doen, zodat die op ongeveer 50 euro uitkomt. Opgave voor 1 juli via motorclub@antrappers.nl Zie ook www.zelftrailrijden.nl

AVONDVIERDAAGSE

De Antrappers hebben een van de avonden van de wandelvierdaagse gesponsord ivm hun 5 jarig jubileum. Als tegenprestatie moest de organisatie dan meedoen aan de Nieuwjaarsduik. Waarschijnlijk hebben zij dit niet goed begrepen en doken al op 1 juni. Hopelijk zullen zij dit 1 januari herhalen.

CH DE WIJK

Tijdens het Concours Hippique in De Wijk werd er weer een avond “Mennen met Sterren” georganiseerd. Net als vorig jaar behaalden De Antrappers weer de eerste prijs. Jan Boverhof was deze avond de handige bliksem. Een forse geldprijs en de eer viel hem ten deel. Proficiat!!! www.chdewijk.nl

TOERRIT 21 en 23 JUNI

De toerkalender van het seizoen 2015 staat weer op de site. De volgende toerrit is op zondag 21 juni richting de Utrechtse Heuvelrug Vertrek om 10.00 uur bij Cafe De Wiekslag. Cafeïne en nicotine gebruikers zijn vanaf 09.30 uur welkom. Dinsdag 23 juni is er weer de Langste Dinsdag Avond Rit. Vertrek om 19.00 uur. In juli is er geen geplande weekendtoerrit.
ANTRAPPERTJE MEI-JUNIdinsdag 05-05-15 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van juni is op maandag 1 juni. Het bestuur begint om 20.00 uur en de inloop voor de leden is om 21.00 uur.

FEESTAVOND

De jaarlijkse feestavond van 2015 zal plaatsvinden op woensdag 13 mei (Dag voor Hemelvaart) De inloop zal vanaf 20.30 uur zijn en er wordt muziek uit de eighties en nineties gedraaid. Leden en alle medewerkenden van de OTR-rit zijn welkom. Wij hanteren wederom het crisistarief. GRAAATIS………… dus!!!!!!

AFWERKEN OTR-RIT 2015

Na een maandag na de rit met een goede opkomst en enkele zaterdagen, waarbij de opkomst van noeste werkers steeds minder werd, is het herstel en de afwerking van de OTR-rit eindelijk achter de rug.. Bij deze willen wij alle vrijwilligers, die op wat voor wijze dan meegewerkt hebben aan de OTR-rit 2015 hartelijk bedanken voor hun inzet en uitnodigen voor de feestavond op woensdag 13 mei a.s.

TOERKALENDER 2015

De toerkalender van het seizoen 2015 staat weer op de site. We zullen weer vele dinsdagavondritten gaan rijden en aan aantal leuke toerritten in het weekend. De eerste toerrit is zaterdag 9 mei richting het friese Franeker. Vertrek om 10.00 uur bij Cafe De Wiekslag. Cafeïne en nicotine gebruikers zijn vanaf 09.30 uur welkom. Op zondag 10 mei gaan een aantal dames deze route rijden, waarbij de vetrektijd hetzelfde is. Dus als er nog ladies zijn??

DVD 35 JAAR ANTRAPPERS

Voor de liefhebbers is de DVD die tijdens het 35-jarig jubileum werd vertoond te koop bij Aaldert Kuiper.

WK MOTORCROSS

Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus wordt er op het TT circuit een ronde in kader van de WK cross verreden. Bij genoeg deelname om dit te bezoeken, wordt er via de MC vervoer geregeld. Opgave voor belangstellenden bij Martin Vos. (woody,vos@ziggo.nl) Zie ook www.mxgp-assen.com

WIJNFEESTEN

Het is al vaker geopperd om weer een keer naar de wijnfeesten te gaan, maar nu is er serieuze belangstelling om het laatste weekend september of het eerste weekend van oktober naar Duitsland af te reizen. Belangstelling??
Dan graag even een mail naar motorclub@antrappers.nl

ZONNEDAG

De Zonnedag zal plaatsvinden op donderdag 18 juni. We gaan ervan uit dat de vrijwilligers van vorig jaar weer aanwezig zijn. Heb je interesse om ook te helpen, mail dat dan even naar motorclub@antrappers.nl

DINSDAGAVONDRITTEN

De dinsdagavondritten zijn weer gestart. Vertrek om 19.00 uur bij clubcafe De Wiekslag
MAANDVERGADERING VERPLAATSTmaandag 06-04-15 02:00


Na overleg is de maandvergadering van maandag 13 april verplaatst naar donderdag 9 april. Om 20.00 uur bestuursvergadering en om 21 uur inloop leden bij clubcafe De Wiekslag. Hierin komen de evaluatie otr-rit en bestuursperikelen aan de orde.
Page 1/14
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] ... [14]