Nieuws

UT VAUTE KERSVEESDzaterdag 13-12-14 01:00
Op vrijdag 19 december is Motorclub de Antrappers aan de beurt om de barcompetitie in Cafe De Wiekslag te draaien. Zet deze datum met als aanvangstijd 21.00 uur al vast in je agenda. We verwachten een mega opkomst waar zeker een groot deel van de Antrappers aanwezig zal zijn. Het thema is: “Ut vaute Kersveesd” Dus kom in gepaste kerst outfit met vrienden,teamgenoten, collega's, buren of kennissen naar de Wiekslag. We hebben een Top-DJ en een verrassende act. Degene die voor 22.30 uur in kerstuitmonstering (groot of klein) binnen is, ontvangt 2 extra munten bij aankoop van tenminste 10 consumptiemunten. Een leuk feestje dus om je kerstvakantie mee te beginnen.
NIEUWJAARSDUIK 2015zaterdag 13-12-14 01:00
Nieuwjaarsduik 2015

Duik voor Doelen. Zo wordt de nieuwjaarsduik genoemd die de motorclub De Antrappers uit de Wijk op dinsdag 1 januari 2015 gaat organiseren. Dit is de elfde maal dat de club deze duik op nieuwjaarsmiddag houdt. In 2005 was het als grap begonnen om hun jubileum jaar met een frisse start te beginnen. De animo en het enthousiasme bij de deelnemers en het publiek is de laatste jaren zo groot geweest dat men er bijna niet meer onderuit kan om dit jaarlijks te organiseren, hoewel het eigenlijk een eenmalige actie zou zijn.
In 2015, het jaar dat de club 35 jaar bestaat, zal er weer gedoken worden voor goede doelen. Deze worden op de dag van de duik bekend gemaakt.
Met de duik zal hopelijk weer een aardige cent worden opgehaald, zodat wij hen kunnen ondersteunen.
Individueel duiken is altijd mogelijk, maar het ook is de bedoeling om verenigingen, stichtingen, clubs en wat al niet meer, aan de duik te laten deelnemen om zo de saamhorigheid te vergroten. En verkleed in de meest rare outfits is natuurlijk nog mooier. Het zou ook mooi zijn als de duikers zich laten sponseren voor minimaal vijf Euro, wat dan ter beschikking gesteld wordt van goede doelen. (Mogen dit natuurlijk ook zelf betalen.)
Er kan worden deelgenomen door iedereen, uit De Wijk en IJhorst, en natuurlijk ver daarbuiten, die het jaar fris wil gaan starten en de leeftijd doet ook niet terzake, als je maar kan zwemmen, want je duikt (lees springt) voor eigen risico. Na de duik is er een professorische douche te gebruiken. Opgave dient te geschieden via motorclub@antrappers.nl. . Verdere info is te verkrijgen via www.antrappers.nl.
De deelname is dus in princiepe kosteloos, maar we verwachten dus wel dat iedere (volwassen) duiker 5 Euro bijdraagt voor het goede doel. Ook verwachten wij dat het aanwezige publiek het nodige doneert (In de Melkbusse) of bij de geldwolven, welke herkenbaar zijn aan de gele hesje van de MC De Antrappers.
De duikers ontvangen na de duik een warme versnapering en een aandenken en na afloop is er in het clubcafe nog gelegenheid om onder genot van een bak snert en een drankje van de club te toasten op het nieuwe jaar.
Onze Nieuwjaarsduik is dit jaar ook weer gesponsord door UNOX en zijn wij aangemerkt als een “SERIEUZE NIEUWJAARSDUIK”. (Zie ook www.unoxnieuwjaarsduik.nl)
De nieuwjaarsduik vindt plaats in de Reest nabij de brug aan de Julianaweg. De duikers verzamelen om 13.30 uur in Cafe De Wiekslag of omstreeks 13.45 uur bij de brug.
Het startschot voor de duik is om 14.00 uur. Wij hopen op veel deelnemers en publiek die met zijn allen een leuk bedrag bijeen zullen brengen.

ANTRAPPERTJE DECEMBER/JANUARIwoensdag 03-12-14 01:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van januari is op maandag 5 januari. Inloop voor de clubleden om 21.00 uur.

MAISCROSS SONNEGA

Zondag 7 december is er weer een maiscrosstraining in Sonnega. Om 13.00 uur verzamelen bij Tumpie en om 14.00 uur crossen aan de Sonnegaweg ter hoogte van No 51. Alle Antrappers, jong en wat ouder, zijn welkom en het is kosteloos. Het belooft goed weer te worden en het baantje ligt er prachtig bij. Dus...tot zondag

BARCOMPETITIE

Op vrijdag 19 december is Motorclub de Antrappers aan de beurt om de barcompetitie in Cafe De Wiekslag te draaien. Zet deze datum met als aanvangstijd 21.00 uur al vast in je agenda. We verwachten een mega opkomst waar zeker 75% van de Antrappers aanwezig zal zijn. Het thema is: “Ut vaute Kersveesd” Dus kom in gepaste kerst outfit met vrienden,buren of kennissen naar de Wiekslag. We hebben een Top-DJ en een verrassende act. Degene die voor 22.30 uur in kerstuitmonstering (groot of klein) binnen is, ontvangt 2 consumptiemunten.

KERSTMARKT

Op zondag 14 december is er toch weer een kerstmarkt rond de Wieker Meule. Altijd leuk om even te bezoeken Vanaf 18.00 uur is er live-muziek in Clubcafe De Wiekslag mmv Gin Gedonder. Zie ook www.normaalcoverband.nl

NIEUWJAARSFEEST

Op donderdag 1 januaari vanaf 00.00 uur is er op de perkeerplaats op de Brink een Nieuwjaarsfeest om het nieuwe jaar goed in te luiden. Onder het genot van een drankje en met de swingende klanken van Steaming Pianos wordt 2015 ingeluid. Er is plaats voor 400 feestgangers.

NIEUWJAARSDUIK

De Unox Nieuwjaarsduik is weer aanstaande. Op 1 januari om 14.00 uur gaan we weer duiken voor doelen. De goede doelen worden de week voor de duik bekend gemaakt en nominaties zijn nog welkom. Dus activeer al je vrienden om een keer lekker mee te duiken. Ook een goed moment om te stoppen met roken!!!

OTR-RITTEN

De OTR-ritten zijn weer volop aan de gang. Voor de actuele kalender kijk je op www.enduro.nl. Er is nog 1 rit en wel in Staphorst. De rit van de Antrappers is voorlopig vastgesteld op zondag 15 maart 2015. De week ervoor is Ruinen en erna Westerbork.

JAARVERGADERING 2015

De Jaarvergadering van 2015 is voorlopig vastgesteld op vrijdag 6 februari 2015. De aanvang is om 20.00 uur in het clubcafe De Wiekslag.
De reguliere clubvergadering op maandag 2 februari vervalt.
ANTRAPPERTJE NOVEMBER/DECEMBERdinsdag 11-11-14 01:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van december is op maandag 1 december. Inloop voor de clubleden om 21.00 uur.

KAMPIOENSFEEST 2014

2014 Is een bijzonder goed race-jaar voor het Pata Honda Ten Kate World Superbike team.
Pole positions, podiumplaatsen, overwinningen en natuurlijk, als kers op de taart, het wereld kampioenschap binnen gehaald door Michael van der Mark in het World Supersport Championship. En dat verdient een feestje!
Zaterdag 15 november van 20 tot 1 uur wordt er een "World Championship Party" gehouden en jij bent van harte welkom.
De entree is gratis, maar je moet wel reserveren op www.tenkatemotoren.nl

OTR-RITTEN

De OTR-ritten zijn weer volop aan de gang. Voor de actuele kalender kijk je op www.enduro.nl. Er zijn nog 3 ritten, te weten Balkbrug,Hengelo en Staphorst. De rit van de Antrappers is voorlopig vastgesteld op zondag 15 maart 2015.

BESTUURSUITJE

We hebben op de laatste maandvergadering besloten om vrijdag 28 november 2014 met de bestuurs- en commissieleden (althans de mensen die hier veel in/voor betekenen) een gezellige avond te arrangeren.
We verzamelen om 18.00 uur bij het clubcafe De Wiekslag, waarna we tegen 19.00 uur naar Meppel gaan om ergens een hapje te gaan eten.
Als de borden gesneuveld zijn vluchten we nog even de binnenstad in en blijven daar zolang het gezellig is.


MCA-SHOP

Op de site is een nieuwe rubriek te vinden onder het kopje SHOP. Hierin staan allerlei artikelen van de MC die door de leden voordelig zijn aan te schaffen. Nieuw zijn de Hoodies en de Caps. Ook staan hier verschillende huur artikelen bij. Dit geldt ook alleen voor leden. Nieuw zijn de 3x3 Pop-up tenten compleet met zijwanden.

BARCOMPETITIE

Op vrijdag 19 december is Motorclub de Antrappers aan de beurt om de barcompetitie in Cafe De Wiekslag te draaien. Zet deze datum met als aanvangstijd 21.00 uur al vast in je agenda. We verwachten een mega opkomst waar zeker 75% van de Antrappers aanwezig zal zijn. Het thema is: “Ut vaute Kersveesd” We hebben een Top-DJ en vele verrassende acts.

KERSTMARKT

Op zondag 14 december is er toch weer een kerstmarkt rond de Wieker Meule. Altijd leuk om even te bezoeken Vanaf 18.00 uur is er live-muziek in Clubcafe De Wiekslag mmv Gin Gedonder. Zie ook www.normaalcoverband.nl

NIEUWJAARSDUIK

De Unox Nieuwjaarsduik is weer aanstaande. Op 1 januari om 14.00 uur gaan we weer duiken voor doelen. Dus activeer al je vrienden om een keer lekker mee te duiken. Ook een goed moment om te stoppen met roken!!!

JAARVERGADERING 2015

De Jaarvergadering van 2015 is voorlopig vastgesteld op vrijdag 6 februari 2015. De aanvang is om 20.00 uur in het clubcafe De Wiekslag. De reguliere clubvergadering op maandag 2 februari vervalt.
Even wat anders??!!donderdag 30-10-14 01:00
Lezing Bij MC 80

Op vrijdag 31 oktober organiseert Mc 80 een avond waar Jos Lakerveld heteen ander zal vertellen over zijn werk bij de Koninklijke Marechaussee en vro opleidingen Ook leden van MC De Antrappers zijn van harte welkom op deze avond. De koffie staat klaar en de entree is gratis!!!! Zie ook www.mc80.nl
Lokatie is cafe Brinkzicht (Hees) aan de Brink in Ruinen aanvang 20.00 uur

Kampioensschapsfeest 2014

2014 Is een bijzonder goed race-jaar voor het Pata Honda Ten Kate World Superbike team.
Pole positions, podiumplaatsen, overwinningen en natuurlijk, als kers op de taart, het wereld kampioenschap binnen gehaald door Michael van der Mark in het World Supersport Championship. En dat verdient een feestje!
Zaterdag 15 november van 20 tot 1 uur wordt er een "World Championship Party" gehouden en jij bent van harte welkom.
De entree is gratis, maar je moet wel reserveren op www.tenkatemotoren.nl
KLACHTEN ILLEGAAL CROSSENdonderdag 16-10-14 02:00
Crossers, OTR- en Quad-rijders.

We krijgen weer veel klachten over het illegaal gebruik van mais/bouwland en bospercelen alsmede schouwpaden rondom De Wijk. Het is dus verboden om deze gronden zonder toestemming van de eigenaar te berijden. Doe dit ook niet want je richt onbedoeld een hoop schade aan. (Vaak ingezaaid met groenbemester of graszaad)
Ook zijn het vaak stukken grond die de Antrappers ter beschikking krijgen van de eigenaren om de OTR-rit uit te zetten. Hierdoor kan dat op termijn wel eens problemen gaan geven zodat de OTR-rit ook in de knel komt en dat willen wij zeker niet.

Dus niet rijden, tenzij uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar. En ook niet snel even een aangrenzend stuk land meenemen.

Dit is bedoeld voor een ieder die onverhard aan het rijden is. Dus crossers, OTR-rijders en Quad-rijders. (leden en niet-leden)
Tevens gaan we ervan uit dat de ouders de minderjarigen hier ook even op aanspreken. Alleen kan je weinig, maar samen alles!!!

En wil je helemaal legaal crossen, ga dan naar een van de crossbanen in de regio of doe lekker mee aan een van de OTR-ritten in den lande.

Antrappertje oktober-novemberdinsdag 07-10-14 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van november is op maandag 3 november. Inloop voor de clubleden om 21.00 uur. In december is het op de 1e van die maand.

OTR te HANDEL

Op zondag 26 oktober is er weer een OTR-rit in Handel. Bij voldoende belangstelling (minimaal 15 personen) gaan we weer met de vragtwaggel om er een gezellig weekend van te maken. Vertrek is op zaterdag 25 oktober om 15.00 uur, nadat de motoren bij Westerhuis zijn ingeladen. De eigen bijdrage voor het weekend (natje.droogje etc.) zullen 25 euro zijn. Opgave via motorclub@antrappers.nl of bij Wim Huizing of Jan Schreur.

OTR-RITTEN

De OTR-ritten zijn weer volop aan de gang. Voor de actuele kalender kijk je op www.enduro.nl. De rit van de Antrappers is voorlopig vastgesteld op zondag 15 maart 2015.

TOERRITTEN

Het toerseizoen is bijna weer ten einde. Er wordt in ieder geval niets meer in clubverband georganiseerd. Dit geldt dus ook voor de dinsdagavond ritten. Op eigen initiatief kan men natuurlijk zolang doorrijden als men wil.

CROSSTRAINING

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 september werd een crosstraining gegeven op het HOOPE=PARK bij Bremen in Duitsland. Deze wordt verzorgd door Klaas Hofstede en Karl Timmerman. Ruim 20 Antrappers namen hieraan deel en hebben weer het nodige geleerd. Helaas 2 geblesseerden (Robin Paarhuis/beenbreukje en Klaas Muizelaar/sleutelbeen) die wij beterschap toewensen en hopelijk snel weer tegenkomen op de brommert.

WIEKER MEULE DAG

Op zaterdag 20 september werd er in het kader van het 250 jaar bestaan van de Wieker Meule een geslaagde feestdag georganiseerd.. De Antrappers heeft de natte catering verzorgd waarvan de opbrengst (leuk bedrag!) ten goede kwam van de Wieker Meule. Ook gaven de Antrappers nog een gift van 250 Euro aan de Wieker Meule. (Welk initiatief op ons verzoek werd gevolgd door de Oranjevereniging de Wijk met eenzelfde bedrag)

MCA-SHOP

Op de site is een nieuwe rubriek te vinden onder het kopje SHOP. Hierin staan allerlei artikelen van de MC die door de leden voordelig zijn aan te schaffen. Nieuw zijn de Hoodies en de Caps. Ook staan hier verschillende huur artikelen bij. Dit geldt ook alleen voor leden. Nieuw zijn de 3x3 Pop-up tenten compleet met zijwanden.

BARCOMPETITIE

Op vrijdag 7 november is er weer een barcompetitieavond bij Cafe De Wiekslag. Stichting De Wiek op Wiel’n is dan de organisator en zal een sportquiz organiseren. De Antrappers zijn ook gevraagd en hebben toegezegd om mee te doen. Als je ook veel verstand van sport heb geef je dan even op bij Jan Boverhof of Arjan Westerhuis of kom gewoon de 7e november. De Antrappers zelf verzorgen de barcompetitie in een weekend in december.(2e of 3e weekend) Dus hou het in de gaten.
ANTRAPPERTJE AUGUSTUS/SEPTEMBERdonderdag 24-07-14 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van september is op maandag 8 september. Inloop voor de clubleden om 21.00 uur. (Uitgesteld ivm Wiekerfeest)

WIEKERFEEST

Rondom het weekend van 30/31 augustus is er weer het Wiekerfeest. Bij voldoende belangstelling doen we als Antrappers weer mee met een versierde wagen en eventuele andere onderdelen van het feest. Arjan Westerhuis en Peter Roos zijn de trekkers in dit gebeuren.

LANGE TOERRIT

Op zondag 24 augustus is er een Lange Toerrit die naar de Eems-Dollard zal gaan. Vertrek om 10.00 uur bij Cafe De Wiekslag. Koffiedrinkers en rokers een half uurtje eerder aanwezig graag.

CROSSTRAINING

Bij voldoende deelname is er op vrijdag 19 en zaterdag 20 september een crosstraining gepland op het HOOPE=PARK bij Bremen in Duitsland. Deze wordt verzorgd door Klaas Hofstede en Carl Timmerman. De training gaat hier alleen bij voldoende deelname door en dan zullen de motoren per vrachtauto vervoerd worden “a la Handel” en kunnen de crossers in auto’s die kant op. Belangstelling? Geef je dan even zsm op via motorclub@antrappers.nl. ( In oktober zullen we ook weer op soortgelijke wijze naar Handel gaan!!)

WIEKER MEULE DAG

Op zaterdag 20 september is er in het kader van het 250 jaar bestaan van de Wieker Meule een dag rondom dit monument welke bol staat van (muzikale) activiteiten. De Antrappers heeft toegezegd de natte catering te gaan verzorgen waarvan de opbrengst ten goede komt van de Wieker Meule.

HERFSTRIT

Op zaterdag 27 september is er weer de laatste dagrit in clubverband. Deze wordt de laatste jaren voorgereden door Wim de Boer (Wimdramaha). Vertrek om 10.00 uur bij het clubcafe en voor de genieters een half uur eerder. Bij voldoende belangstelling sluiten we af met een BBQ.

TUIGEN MET STERREN

Bij dit evenement hebben we in navolging van de 2e prijs vorig jaar door Jan Boverhof nu de 1e prijs gehaald met onze grootste BOER binnen de club: Wim Huizing. Proficiat namens de club. Wim heeft ook aangegeven zich meer op het 1-PK gebeuren te willen toeleggen. Succes daarmee!!!

MCA-SHOP

Op de site is een nieuwe rubriek te vinden onder het kopje SHOP. Hierin staan allerlei artikelen van de MC die door de leden voordelig zijn aan te schaffen. Nieuw zijn de Hoodies en de Caps. Ook staan hier verschillende huur artikelen bij. Dit geldt ook alleen voor leden. Nieuw zijn de 3x3 Pop-up tenten compleet met zijwanden.

WEBSITE

Zoals je misschien opgemerkt hebt is de site zo hier en daar wat aangepast. Op de Homepage vindt je de Facebook en Twitter account van de MC. Hier staat ook de maandelijkse digitale nieuwsbrief, het Antrappertje. Op deze Nieuwsbrief kan je op de diverse logo’s klikken, waarna je wordt doorgelinkt.
ZONNEDAGzaterdag 07-06-14 02:00
Op donderdag 12 juni is de eerste Zonnedag De Wijk. Dit in navolging van de Zonnedag in IJhorst. In De Wijk is bij de Nieuwjaarsduik van de Motorclub De Antrappers een leuk bedrag bijeen gedoken om de Zonnedag voor de ouderen in verzorgingscentrum Dunninghe te kunnen organiseren. Deze dag wordt door de club in samenwerking met Dunninghe, Taxi Ten Heuvel, Café De Wiekslag en Bakkerij Nijstad georganiseerd. De mensen van Dunninghe komen over het algemeen niet veel verder meer dan het dorp De Wijk en dat zal op die donderdag veranderen. Na een kop koffie met gebak in Dunninghe, zal men met een busreis via toeristische route richting de Veluwe gaan. Hier zal na de lunch een tocht met de boswachter over de Veluwe worden gevolgd, waarna men weer naar De Wijk zal afreizen. Hier zal de dag met een borrel en gezamenlijk diner bij Café De Wiekslag worden afgesloten. Inmiddels hebben zich zo'n 40 ouderen aangemeld. En... het lijkt een Zonnige dag te gaan worden.
ANTRAPPERTJEmaandag 19-05-14 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van juni is op maandag 2 juni . Inloop voor de clubleden om 21.00 uur

FEESTAVOND

De jaarlijkse feestavond van 2014 zal plaatsvinden op woensdag 28 mei (Dag voor Hemelvaart) De inloop zal wederom vanaf 18.00 uur zijn. We beginnen met een drankje, gevolgd door een hapje, waarna de voetjes van de vloer moeten. We hebben een leuke band: Poor John. (www.poorjohn.nl) Leden en alle medewerkenden van de OTR-rit zijn welkom. Wij hanteren het crisistarief. GRAAATIS…… dus!!!!!! Graag wel even opgeven via motorclub@antrappers.nl met hoeveel je komt en of je wel of geen gebruik maakt van het buffet.

HEMELVAART-WEEKEND

Donderdag 29 mei pm 10.00 uur vertrekken een twintigtal Antrappers weer voor het Hemelvaartweekend naar het Duitse Westerwald. Vanwege een annulering is er nog 1 plekkie vrij. Verdere info op de site onder Toerritten.

TUIGEN MET STERREN

Tijdens het Pinksterconcours in De Wijk is er een menwedstrijd waarbij leden van een achttal verenigingen zijn uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Wij zijn nog bezig met het selecteren van een juiste kandidaat. Het evenement vindt plaats op zaterdagavond 7 juni. Aanvang 19.00 uur.

CLASSIC GRASBAAN

Op zondag 15 juni was de klassieke 50cc grasbaanrace in De Wijk gepland. Deze kan geen doorgang vinden omdat het terrein van Koopman aan de Slenkenweg heringericht wordt en wij er niet in geslaagd zijn een andere locatie te vinden. Wij gaan ervan uit dat wij in 2015 op die locatie wel weer een Classic Grasbaan kunnen organiseren.!

TOERRIT TECKELENBURG

Op zondag 22 juni is er een toerrit van 290 kilometer naar Teckelenburg in het duitse Teutoburgerwald. Koffie vanaf 09.30 uur en vertrek om 10.00 uur bij het clubcafe

LANGSTE DAG TOER.

Op dinsdag 24 juni is er weer een langste dag toerrit van ruim 200 kilometer met hopelijk een mooie zonsondergang. Vertrek 19.00 uur bij Cafe De Wiekslag.
Page 1/12
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] ... [12]