Nieuws

ANTRAPPERTJE APRIL- MEIdinsdag 15-04-14 02:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering van mei is op maandag 12 mei !!!!! Dit in verband met de viering van Bevrijdingsdag op 5 mei.

RIJVAARDIGHEIDSTRAINING

De RVT op zaterdag 12 april was een groot succes. Het werd een leuke en aangenaam nuttige trainingsdag met 20 deelnemers. Onder gunstige omstandigheden werd er goed getraind en zijn de deelnemers weer klaar voor het komende seizoen en….. Niet overmoedig worden!!!

PITSTOP-DAG TEN KATE MOTOREN

Zaterdag 19 april is het weer zo ver! De Ten Kate Motoren Pitstopdag!
Een spectakel dag die bol staat van activiteiten, demonstraties en vooral koopjes.
Demorijden op de nieuwste Honda modellen of je motor gratis laten testen op een van de vermogenstestbanken.
Ook kun je gebruik maken van de skils van het Pata Honda Ten Kate Superbike team als bijvoorbeeld vering/demping afstelling.
Uiteraard is het voltallig raceteam aanwezig met o.a. Jonathan Rea, Leon Haslam, Lorenzo Zanetti en natuurlijk onze Hollandse trots: Michael van der Mark. Zie ook www.tenkatemotoren.nl

APRILGRAP

De organisatie van Sprintraces op 2e paasdag op de Postweg in De Wijk was natuurlijk een aprilgrap. Deze was mede bedacht omdat er rondom de aanleg van de fietsstraat op de Postweg veel commotie was ontstaan. Dit mede door de gevaarlijke oversteek bij de Dorpsstraat en de hoge snelheden die nu werden gereden op het strakke stukje asfalt. Het persberichtje van de grap werd ruim voor 1 april verzonden, maar helaas waren er de afgelopen week nog uitgevers die het nu plaatsten. Jammer maar helaas blijft het bij een grap, maar wie weet wat er in de toekomst nog gebeurd.

WIEKER MEULE RIT

Op zaterdag 10 mei organiseren wij weer de Wieker Meule Rit. Deze zal richting Haaksbergen gaan, alwaar voor de liefhebbers een ritje in de Stoomtrein naar Boekelo (v.v.) gemaakt kan worden. Koffie vanaf 09.30 uur en Vertrek om 10.00 uur bij het clubcafe De Wiekslag en de rit is voor leden en niet leden. De dinsdagavondrit van 22 april wordt gecombineerd met een bezoekje aan Prima Equipment te Hardenberg. www.primaequipment.eu

MCA-SHOP

Op de site is een nieuwe rubriek te vinden onder het kopje SHOP. Hierin staan allerlei artikelen van de MC die door de leden voordelig zijn aan te schaffen. Nieuw zijn de Hoodies en de Caps.
WEBSITE

Zoals je misschien opgemerkt hebt is de site zo hier en daar wat aangepast. Op de Homepage vindt je de Facebook en Twitter account van de MC. Hier staat ook de maandelijkse digitale nieuwsbrief, het Antrappertje. Op deze Nieuwsbrief kan je op de diverse logo’s klikken, waarna je wordt doorgelinkt.

FEESTAVOND

De jaarlijkse feestavond van 2014 zal plaatsvinden op woensdag 28 mei (Dag voor Hemelvaart) De inloop zal wederom vanaf 18.00 uur zijn. Leden en alle medewerkenden van de OTR-rit zijn welkom. Wij hanteren het crisistarief. GRAAATIS…… dus!!!!!! Opgave en aantal naar motorclub@antrappers.nl
Aprilgrap !!!vrijdag 11-04-14 02:00
De organisatie van Sprintraces op 2e paasdag op de Postweg in De Wijk was natuurlijk een aprilgrap.
Deze was mede bedacht omdat er rondom de aanleg van de fietsstraat op de Postweg veel commotie was ontstaan. Dit mede door de gevaarlijke oversteek bij de Dorpsstraat en de hoge snelheden die nu werden gereden op het strakke stukje asfalt. Het persberichtje van de grap werd ruim voor 1 april verzonden, maar helaas waren er de afgelopen week nog uitgevers die het nu plaatsten. Jammer maar helaas blijft het bij een grap, maar wie weet wat er in de toekomst nog gebeurd.
Sprintraces Paasmaandagzondag 30-03-14 01:00
Persbericht

Op Paasmaandag 21 april hoopt de Motorclub De Antrappers wederom een nieuwe tak van Motorsport te kunnen presenteren. Het bestuur is momenteel in overleg met de Gemeente De Wolden om Motorsprintwedstrijden te kunnen organiseren op de Postweg in De Wijk. Dit is de perfecte lokatie om dit soort wedstrijden te houden. De lengte van dit wegvak met superstrak asfalt voldoet ruimschoots aan de eisen van de motorbond. Ook de faciliteiten in de omgeving passen prima in het plaatje van de organisatie.
Sprintraces is een vrij jonge tak van motorsport die in den lande steeds meer aan populariteit wint, maar boven de grote rivieren nog steeds sporadisch te bewonderen is. Voor het publiek een buitenkans om dit te kunnen aanschouwen. De kijker wordt getrakteerd op veel spektakel. Er wordt gereden in vier klassen te weten: Junior-Dragbikes, Pro-stockbikes, Super-stockbikes en Super-streetbikes.
Het Rennerskwartier zal op het parkeerterrein van de Bredeschool worden gerealiseerd. Deze is weer vrij toegankelijk voor het publiek. Ook zal hier een zogenaamd Catering-plein worden opgezet. De start zal zijn op de kruising Postweg-Nijsinghweg en de finish op de kruising Postweg-Koopsweg, zodat er hopelijk genoeg uitloop is tot de Dorpsstraat.Op de clubvergadering van 1 april hopen De Antrappers groen licht van de Gemeente De Wolden te hebben gekregen zodat men verder kan gaan met de organisatie van dit grandioze Sprintspektakel.
De toegang is gratis, dus kom even een kijkje nemen bij deze spectaculaire tak van de motorsport.
Antrappertje Maart-Aprildonderdag 27-03-14 01:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering zal weer op de 1e maandag van april zijn. In dit geval dus 7 april , waarbij de leden vanaf 21.00 uur kunnen aanschuiven. De maandvergadering zal grotendeels in het teken staan van de OTR-rit. De vergadering van mei is op maandag 12 mei !!!!!

OTR-RIT 2014 en Herstel

De OTR-rit van 2014 was er een van uitzonderlijk nivo. Droge route, mooi weer en een recoordaantal rijders die er aan het eind een giga crossbaan van hadden gemaakt. Dit moet allemaal weer hersteld worden. Dus heb je zaterdag 29 maart of 5 april nog even tijd help dan een dagdeel. Vele handen maken licht werk!!

RIJVAARDIGHEIDSTRAINING

De RVT zal op zaterdag 12 april plaatsvinden. Deze vindt in eigen beheer plaats onder leiding van 2 externe trainers. De training zal de gehele dag duren waarbij we om 09.00 uur verzamelen bij Gebben Motoren in de koffiecorner en ergens in de buurt gezamenlijk gaan lunchen. Deelname voor leden is gratis. Tot nu toe te weinig opgave, dus even actie!!!!! Opgave voor 8 april via motorclub@antrappers.nl

10 jaar GEBBEN MOTOREN

Op zaterdag 5 en zondag 6 april zijn er allerlei activiteiten rondom het 10 jarig bestaan van Gebben Motoren Rogat. Graag willen zij een aantal Antrappers gebruiken voor de afzetting. Dit is van 10 tot 13 en van 13 tot 16 uur. De verzorging is All-inclusive. Opgave voor 8 april via motorclub@antrappers.nl

TOERKALENDER 2014

De toerkalender van het seizoen 2014 staat weer op de site. We zullen weer vele dinsdagavondritten gaan rijden en aan aantal leuke toerritten in het weekend. Dinsdag 1 april is de 1e dinsdagavondrit.

MCA-SHOP

Op de site is een nieuwe rubriek te vinden onder het kopje SHOP. Hierin staan allerlei artikelen van de MC die door de leden voordelig zijn aan te schaffen. Nieuw zijn de Hoodies en de Caps.

WEBSITE

Zoals je misschien opgemerkt hebt is de site zo hier en daar wat aangepast. Op de Homepage vindt je de Facebook en Twitter account van de MC. Hier staat ook de maandelijkse digitale nieuwsbrief, het Antrappertje. Op deze Nieuwsbrief kan je op de diverse logo’s klikken, waarna je wordt doorgelinkt.

FEESTAVOND

De jaarlijkse feestavond van 2014 zal plaatsvinden op woensdag 28 mei (Dag voor Hemelvaart) De inloop zal wederom vanaf 18.00 uur zijn. Leden en alle medewerkenden van de OTR-rit zijn welkom. Wij hanteren het crisistarief. GRAAATIS………… dus!!!!!!
29e OFF THE ROAD RIT M.C. DE ANTRAPPERSdonderdag 06-03-14 01:00
Op zondag 16 maart 2014 organiseert de motorclub De Antrappers uit De Wijk al weer haar 29e editie van de Off the road rit voor wegmotoren. Het evenement zal voor de achtste keer starten bij Gebben Motoren te Rogat.
Inschrijven kan vanaf 09.00 uur en de kosten zijn 20 Euro. Onze club is geen lid van een Motorbond en een licentie is dus niet nodig. Wel gaan we ervan uit dat de motor rijtechnisch in goede staat verkeert, niet teveel lawaai maakt en is verzekerd en de berijder een geldig rijbewijs heeft. Verder zijn de nederlandse Enduro/OTR reglementen van toepassing.
Het inschrijfformulier is te downloaden op deze site. (www.antrappers.nl)
Dit jaar kunnen alleen tweewielige motoren deelnemen. Dus Trike’s en Quad’s zijn helaas niet toegestaan.
Er is rond het dorp de Wijk een daarop afgestemde route uitgezet, die door de rijders van deze motoren een aantal keren gereden kan worden. De club is er in geslaagd om een route van ongeveer 45 kilometer lengte uit te zetten, waarvan ruim 90 % onverhard is. De wegen die verhard zijn meestal openbare wegen, waarop de rijders van hun inspanningen in het terrein kunnen bijkomen. De deelnemers komen uit het hele land en zelfs uit Duitsland en België, zodat toch gesproken mag worden van een evenement met een aardige uitstraling.
Hopelijk komen de deelnemers weer in grote getale opdagen.
Voor de lokale bevolking zijn er op de route een aantal leuke plaatsen om de kunsten van de rijders van nabij te bekijken. Het is echter niet toegestaan om zich op de route zelf te begeven. Een aantal leuke plaatsen zijn de start in Rogat en dan de crossproef richting Meppel, de Oosterboer, Broekhuizen of op het maisperceel aan de de Postweg waar een crossproef is. Hierna komt men nog door landgoed Dickninge, en enige bospercelen aan de Hessenweg, waarna weer gefinisht wordt op Rogat. Hou dus rekening met de motoren in en rond De Wijk.
Er wordt om 10.30 uur gestart en verwacht wordt dat de laatste rijders rond 15.00 uur gefinisht zullen zijn.
De uitvalsbasis is dus Gebben Motoren te Rogat, waar het nodige te zien zal zijn. Tevens valt hier voor de echte liefhebbers een compleet overzicht van de route te bezien en zullen oude beelden van eerdere ritten worden vertoond. Voor een hapje en een drankje kan men daar ook terecht en die is in handen van De Antrappers en Mostar Catering. Tevens zal hier nagepraat worden over alle belevenissen tijdens de rit met een leuk muziekje van Station Onbekend ism Radio Hawai en een optreden van de Smeerlappen. Al met al een gezellige Afterparty.
In cafe De Wiekslag wordt ‘s-avonds na afloop van deze rit een samenvattende film van de rit van die dag vertoond. Dit pas nadat de eerste vereiste opruim- en hertselwerkzaamheden verricht zijn en dat zal zo rond 20.00 uur zijn.
Veel dank is de club verschuldigd aan diverse vrijwilligers, private (land)eigenaren en diverse overheden, alsmede sponsoren, die het mogelijk maken om zo’n evenement te organiseren en zo zeer vele OTR-rijders een hele leuke dag bezorgen. Meer info of zin om deel te nemen: www.antrappers.nl of www.gebbenmotoren.nl (ook voor de route naar de startplaats)
ANTRAPPERTJE FEBRURI-MAARTvrijdag 14-02-14 01:00
MAANDVERGADERING

De maandvergadering zal weer op de 1e maandag van maart zijn. In dit geval dus 3 maart, waarbij de leden vanaf 21.00 uur kunnen aanschuiven. De maandvergadering zal in het teken staan van de OTR-rit.

NIEUWJAARSDUIK

De Nieuwjaarsduik 2014 was weer een groot succes !!!! Veel duikers en publiek en een leuk bedrag opgehaald voor de goede doelen die inmiddels zijn overhandigd. Ook de lekkere warme handdoeken die we voor na de duik hadden weten te strikken van Borduurstudio BEFANA uit Nieuwlande vonden gretig aftrek. Zie ook www.befana.nl

OTR-RIT 2014

De datum van de OTR-rit 2014 is vastgesteld op zondag 16 maart en de eerste voorbereidingen zijn dus al weer getroffen. Denk al vast even aan het vrij nemen op de cruciale dagen en kijk voor het werkschema op de site. Voor iedereen geldt trouwens dat we niet gaan crossen op of in de buurt van de route voor en na het evenement.

RIJVAARDIGHEIDSTRAINING

De RVT zal op zaterdag 12 april plaatsvinden. Deze vindt in eigen beheer plaats onder leiding van 2 externe trainers. De training zal de gehele dag duren waarbij we om 09.00 uur verzamelen bij Gebben Motoren in de koffiecorner en in de buurt gezamenlijk lunchen. Deelname voor leden is gratis. Opgave voor 1 april via motorclub@antrappers.nl

HEMELVAART WEEKEND 2014

Er wordt weer opgave gevraagd voor het Hemelvaartweekend 2014 van 29 mei t/m 1 juni. Kan ook via motorclub@antrappers.nl ook hier geldt VOL is VOL!!

CIRCUITRIJDEN

Wij hebben goed nieuws voor iedereen die eens zelf op het TT Circuit wil rijden met zijn of haar motor. In samenwerking met het bedrijf Motopaints Assen bieden “De Vrienden van TT-circuit Assen” de mogelijkheid om tijdens de Landelijke Motordagen & Open Paddock Event – 20 april - circa 20 minuten op het TT Circuit te rijden. En dat tegen een speciaal tarief. Deelname aan deze speciale Vriendensessie bedraagt slechts 25, - euro per deelnemer. De normale prijs bedraagt € 38, -. Wordt vriend en als je mee wil doen geef je dan snel op. Zie ook www.vriendenTT.nl
Jaarvergadering 2014woensdag 22-01-14 01:00
De datum van de jaarvergadering is vrijdag 7 februari 2014 om 20.00 uur in het clubcafe De Wiekslag.
Er is dan op 3 februari geen clubvergadering maar het bestuur bereid dan de jaarvergadering voor.
De agenda en notulen staan op de site onder het kopje Jaarvergadering.
De eertse maandvergadering is dan weer op maandag 3 maart aanvang 21.00 uuren zal grotendeels in teken staat van de OTR - rit van 16 maart 2014.
ANTRAPPERTJE JANUARI-FEBRUARIzaterdag 11-01-14 01:00
SJAAK R1

Op zondag 12 januari komt Sjaak Lucassen (R1 Sjaak) een presentatie
geven bij cafe Brinkzicht (Hees) Brink 47 te Ruinen over zijn wereld reizen en speciaal over zijn poolijs-ritten, bij Mc 80 te Ruinen. (www.mc80.nl) Aanvang van de presentatie is om 14.00 uur.
De entree is voor leden van MC80 gratis en voor niet leden € 5,-

JAARVERGADERING

De Jaarvergadering is gepland op vrijdag 7 februari 2014, aanvang om 20.00 uur in het clubcafe. De reguliere maandvergadering op 3 februari vervalt dan. (Dit wordt een bestuursvergadering)

BIER BROUWERIJ BEZOEK

Op zaterdagmiddag 18 januari gaan we een bezoekje brengen aan bierbrouwerij Mommeriete te Gramsbergen. We krijgen daar een rondleiding en kunnen wat biertjes proeven.We sluiten de middag af bij cafe The Alley waar een van onze leden de bierkraan bedient. De eigen bijdrage zal ongeveer 15 Euro zijn en graag opgave via motorclub@antrappers.nl Vertrek om 13.00 uur vanaf het clubcafe!!!!

NIEUWJAARSDUIK

De Nieuwjaarsduik 2014 was weer een groot succes !!!! Veel duikers en publiek en een leuk bedrag opgehaald voor de goede doelen Ook de lekkere warme handdoeken die we voor na de duik hadden weten te strikken van Borduurstudio BEFANA uit Nieuwlande vonden gretig aftrek. Zie ook www.befana.nl

OTR-RIT 2014

De datum van de OTR-rit 2014 is vastgesteld op zondag 16 maart en de eerste voorbereidingen zijn dus al weer getroffen. Denk al vast even aan het vrij nemen op de cruciale dagen. (En blijven trainen!!)

RIJVAARDIGHEIDSTRAINING

De RVT zal op zaterdag 12 of 24 april plaatsvinden. Deze vindt in eigen beheer plaats onder leiding van 2 externe trainers. De training zal de gehele dag duren waarbij we verzamelen bij Gebben Motoren en in de buurt gezamenlijk lunchen. Meer info volgt tzt.

HEMELVAART WEEKEND 2014

Er wordt weer opgave gevraagd voor het Hemelvaartweekend 2014 van 29 mei t/m 1 juni. Kan ook via motorclub@antrappers.nl
NIEUWJAARSDUIK 2014zondag 22-12-13 01:00
Nieuwjaarsduik 2014

Duik voor Doelen. Zo heet de Nieuwjaarsduik, die motorclub De Antrappers uit de Wijk op woensdag 1 januari 2014 gaat organiseren. Dit is de tiende maal dat de club deze duik op nieuwjaarsmiddag houdt. Een jubileumduik dus. In 2005 was het als grap begonnen om hun jubileum jaar met een frisse start te beginnen. De animo en het enthousiasme bij de deelnemers en het publiek is de laatste jaren zo groot geweest dat men er eigenlijk niet meer onderuit kan om dit jaarlijks te organiseren, hoewel het eerst een eenmalige actie zou zijn in kader van het 25-jarig jubileum van de club. De opbrengst van de duik aan de Drentse/Wieker kant gaat dit jaar naar de Stichting Zonnedag die een uitje voor ouderen uit De Wijk gaan organiseren in samenwerking met Ten Heuvel Tours die het vervoer en Cafe De Wiekslag die de afsluitende maaltijd verzorgd. Ook het Trektochtteam (Anouk en Aaldert) die vorig jaar meedoken heeft aangegeven om weer aan de duik deel te nemen. Ook wordt er vanuit IJhorst de laatste jaren lekker meegedoken. De organisatie van het Oud- en Nieuwfeest (beter bekend als de jongens van de Tente) activeren elk jaar zoveel mogelijk duikers voor de koude sprong en duiken voor drie lokale doelen, te weten: Jeugdsoos en Kidsclub IJhorst en 25 jaar Oud/Nieuwfeest De Rieverst. Met de duik zal hopelijk weer een aardige cent worden opgehaald.

Het is de bedoeling om zoveel mogelijk duikers te hebben op deze dag en we verzoeken mensen van verenigingen, stichtingen, clubs en wat al niet meer, aan de duik te laten deelnemen en mekaar uit te dagen Individueel duiken is natuurlijk altijd mogelijk. Het is de opzet dat de duikers zich laten sponseren voor minimaal vijf Euro, wat dan ter beschikking gesteld wordt van goede doelen. (Mogen dit natuurlijk ook zelf betalen.)
Er kan worden deelgenomen door iedereen, uit De Wijk en IJhorst, en natuurlijk ver daarbuiten, die het jaar fris wil gaan starten en de leeftijd doet ook niet terzake, als je maar kan zwemmen, want je duikt (lees springt) op eigen risico. En natuurlijk is ludieke kleding bij de duik zeer welkom.
Na de duik is er een professorische warme douche te gebruiken welke beschikbaar gesteld wordt door Huisjes Mechanisatie. Het geluid bij het evenement wordt verzorgd door Octopus Licht&Geluid en de EHBO vereniging De Wijk/Koekange zorgt voor het wel en wee van duikers en toeschouwers.

Opgave kan via motorclub@antrappers.nl. (dan kunnen we een beetje rekening houden met het deelnemersaantal en de hoeveelheid snert die wij voor de duikers moeten verwarmen) En dan is er in het clubcafe (De Wiekslag) of de Tente nog gelegenheid om onder genot van een bak snert en een drankje van de clubs te toasten op het nieuwe jaar. Ook krijgen alle deelnemers een Unox Surprise en een handdoek van Borduuratelier BEFANA(www.befana.nl)

Kijken is in princiepe kosteloos, maar we verwachten dat iedere toeschouwer iets bijdraagt voor het goede doel. (In de Melkbusse of bij de Geldwolven)
Onze Nieuwjaarsduik wordt ook dit jaar weer gesponsord door UNOX en zijn wij weer een “SERIEUZE NIEUWJAARSDUIK” . Dit wil zeggen dat we met onze duik wederom echt op de kaart staan!!!! Zie ook www.unox.nl/event/nieuwjaarsduik
De nieuwjaarsduik vindt plaats in de Reest nabij de brug aan de Julianaweg. De duikers verzamelen om 13.30 uur in Cafe De Wiekslag of de Tente en omstreeks 13.45 uur bij de brug.
Het startschot voor de duik is om 14.00 uur. Wij hopen op veel deelnemers en publiek die met zijn allen een leuk bedrag bijeen zullen brengen.
Wel verzoeken wij het publiek zoveel mogelijk te voet te komen en als men met de auto komt deze even te parkeren in de woonwijk rond de Julianaweg in De Wijk of bij de Kerk in IJhorst.

We wensen je prettige kerstdagen (lekker vet eten) en een goede jaarwisseling en zien je
op 1-1-2014 om 14.00 uur in de Reest!!!
ANTRAPPERTJE DECEMBER/JANUARI 2013/2014vrijdag 06-12-13 01:00
MAIS CROSS

Via Zwarte Cross kennissen in Sonnega hebben we een leuk stuk land beschikbaar gekregen op zaterdag middag 14 december. Dit is een stuk land wat al geruime tijd klaar ligt als crossbaan. Deelname voor cross en OTR-motoren. Graag opgaaf via motorclub@antrappers.nl voor 12 december. Vertrek bij het clubcafe is om 13.00 uur. Geen kosten !!! en incl. Koek en Zopie alsmede Snert en Worst.

OTR-RIT STAPHORST

De laatste OTR-rit is op zaterdag 28 december te Staphorst. Onze eigen rit is trouwens gepland op zondag 16 maart 2014.

MAANDVERGADERING

De maandvergadering zal weer op de 1e maandag van januari zijn. In dit geval dus 6 januari, waarbij de leden vanaf 21.00 uur kunnen aanschuiven. De Jaarvergadering is gepland op vrijdag 7 februari 2014

BIER BROUWERIJ BEZOEK

Op zaterdagmiddag 18 januari gaan we een bezoekje brengen aan bierbrouwerij Mommeriete te Gramsbergen. We krijgen daar een rondleiding en kunnen wat biertjes proeven.We sluiten de middag af bij cafe The Alley waar een van onze leden de bierkraan bedient. Vervoer doen we met Ten Heuvel Tours. De eigen bijdrage zal ongeveer 15 Euro zijn en graag opgave via motorclub@antrappers.nl

NIEUWJAARSDUIK

Vergeet niet je goed voor te bereiden op de duik van 2014!!!! op 1 januari, aanvang om 14.00 uur. Nog een kleine 1 maand om je goed voor te bereiden. Enkele weken voor de duik zullen de goede doelen bekend gemaakt worden. En we hebben dit jaar twee VIP gasten, waardoor de duik weer bijzonderderder gaat worden. En mocht je duiken, dan hebben we naast de sponsor Unox nog een sponsor voor de lekkere warme handdoeken voor na de duik weten te strikken en wel Borduurstudio BEFANA uit Nieuwlande. Zie ook www.befana.nl

EINDEJAARSFEESTJE

Op 31 december vanaf 14.00 uur is er ter voorbereiding van de Nieuwjaarsduik weer een Eindejaarsfeest in de Schuure van THEO!!!! Vuurwerk en Melkbusse schieten is toegestaan dan wel gewenst.
Er is een prachtig optreden van de tweemansband POOR JOHN. Zie ook www.poorjohn.nl
Alle Antrappers zijn welkom als er maar een kleine bijdrage in de Pulle gedaan wordt (Arme Theo)

HEMELVAART WEEKEND 2014

Er wordt weer opgave gevraagd voor het Hemelvaartweekend 2014 van 29 mei t/m 1 juni. Kan ook via motorclub@antrappers.nl

MERCHANDISE

Er is weer nieuwe merchandise in de vorm van hoodies, te passen en bestellen bij Peter Roos.
Page 1/11
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] ... [11]